Berita Baik Utk Penggiat Adsense

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
Salam 1 Malaysia,

Straight to the point..

Pada pukul 12.00pm (20/06/11), sy telah cuba untuk memohon account adsense menggunakan Docstoc. Register mcm biasa pastu lbh kurang 4 jam kemudian iaitu pukul 4.14pm (20/06/11). Dapat email dari google :

Congratulations!

Your Google AdSense application has been approved. You'll soon begin to see relevant Google ads appear on wWw. docstoc.Com/profile/xxxxxxx .



Cara sy :

Sy just upload 1 plr article ke acc docstoc. Tu aje..

So sape2 nk mohon atau tmbh acc bleh la try skrg..mmg laju approved.

Harap membantu...
 

cyberk

freshman
Joined
Jul 13, 2010
Messages
37
Points
8
Tips yang bagus...apa lagi sape-sape yang kena bann tu..jom apply. he he
 

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
574
Points
16
ya...apply mmg senang, earning tu kena usaha lebih, baru ok
 

MDHAFiZ

freshman
Joined
Jan 26, 2010
Messages
388
Points
16
betul tuu...memang susah nak dpt $10.00 sehari bagi saya. Paling habis banyak pun dapat $8.50 sehari :)
Itu pun dah bersyukur sangat2... sbb makin hari nilai USD turun...
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Thanks TT kerana bg maklumat... Kalo nak apply manual dgn adsense memang agak susah sket... Mungkin makan masa berminggu2 atau berbulan2...

Docstoc adalah salah satu dari web 3rd party yang boleh digunakan untuk apply adsense akaun selain indyarocks... Selalu sy guna kerana kaedahnya hampir sama...

Moga2 lepas ni Wc BIG BOS boleh adakah satu korum khas untuk adsense playar... :)
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
TT,

kalau guna phone number yg pernah kena banned bleh tak?
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
pernah apply guna docstoc ni

dan di ban tanpa sebab

x letak kod adsense pun lagi

huhuhuhu
 
Top