Beriklan Di Youtube 68k Subscribers Dan Semakin Meningkat Subcribers!!! Ada nak try?

Shah Myvi

freshman
Joined
Jul 6, 2012
Messages
193
Points
18
hey hey semua.. salam kepada sahabat-sahabat di Forum Wangcyber ini.. saya nak try survey ada tak yang berminat nak beriklan or letak link di account youtube saya yang dah mencecah 68k subcribers. :-O

Sehari lebih dari 50k-200k views..
Total 28,268,394 views dan semakin meningkat..

Bagaimana cara iklan di youtube ini? Anda cuma perlu berikan ayat untuk promote produk/servis anda.. saya akan letakkan di bahagian description atau annotation..

Cuma nak survey dulu, kalau ada yang berminat saya open threaded :)
 

Azam Tim IM D

freshman
Joined
Apr 11, 2014
Messages
358
Points
0
gempaklah!

mesti ada yang berminat tu...... hehe

anyway, mungkin ada yang nak tahu ni:
channel Bro niche apa ek? 1 niche je ke,
or banyak? (banyak channel maybe?, hehe)
 

Shah Myvi

freshman
Joined
Jul 6, 2012
Messages
193
Points
18
gempaklah!

mesti ada yang berminat tu...... hehe

anyway, mungkin ada yang nak tahu ni:
channel Bro niche apa ek? 1 niche je ke,
or banyak? (banyak channel maybe?, hehe)
Niche Entertainment/Animasi Malaysia :) hehehe 1 account je tuan..
 

Shah Myvi

freshman
Joined
Jul 6, 2012
Messages
193
Points
18
Bergantung kepada harga yang bakal Shah Myvi tawarkan :)
Insyaallah harga terbaik sebab ni promosi letak semua link pada yang bakal nak ads ke lebih 183 video.. bukan untuk 1 video, tapi semua video.. just dibuka untuk 5 orang sahaja buat masa ni..

so maybe sesiapa yang nak try, boleh amik pakej promosi sebelum sy bukak untuk harga untuk 1 video saja.. hehe
 
Top