Berguru Dengan Master Forex Penang : Bro Shah

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
forexshah.jpg


Haaaa..Ada sesiapa yang nak dapat income macam statement dekat atas tu?Kalau belum tengok sila tengok sekarang jugak..I instead..Hehe..Bagi para kaki forex sekalian , statement dekat atas tu sudah pasti memeranjatkan mereka,membuatkan mereka berpeluh2 dan sudah pasti ada yang cemburu..Haha..Aku ketawa besar..Yelah kerana ramai di antara kaki forex ni yang gagal atau tak bernasib baik untuk mendapat income pasif seperti di atas..Boleh dikatakan USD300 setiap hari tu!!

Haha..So di sini ada satu peluang untuk sesiapa sahaja yang baru nak belajar forex atau pun yang sudah lama bergiat dalam kegiatan forex ni..Korang boleh belajar secara Face 2 Face dengan Master Forex Penang iaitu Bro Shah..Yakni empunya statement dekat atas tu..Kawan dia yang suruh aku promote nie..Hehe..Adela benefit yang aku dapat..Master Forex Penang ni dah lama bergiat dengan dunia forex dan telah BANYAK KALI gagal..Tapi anda semua jangan gusar , kerana dia telah pun jumpa taktik ataupun sistem yang paling baik untuk korang..Dia dah kaji lama dah dan keputusan dia adalah pada income statement kat atas tu!! Wow lumayan sungguh…Master Forex Penang membuka tawaran untuk belajar dengan dia sehingga berjaya..Kalau tak berjaya , jaminan 100% yuran belajar tu dikembalikan..Ni belajar face 2 face tau..Bukan ikut webcam..haha..So korang tak perlu gusar la..Cumanya korang kena pergi Bukit Jambul ..Hehe..Sanggup tak?

* Tempat Belajar : Bukit Jambul , Pulau Pinang
* Yuran : RM500 **wang 100% dikembalikan kalau tak berjaya
* Sila PM aku..Sila sertakan details diri anda..

P/S: Bagi kaki forex aku menggalakkan pergila sekali untuk tahu tips rahsia Bro Shah ni..Insyaallah berjaya..Kalau tak nampak gambar income statement tu, boleh mintak dekat aku melaui PM or YM.
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
Salam,

saya lebih berminat nak lihat analisa "Master Forex Penang" Bro Shah samada Fundamental Analysis or Technical Analysis di sini. Sekiranya menarik dan bagus, maka berminatlah saya hadiri seminar beliau.

Maybe u boleh jelaskan Master ni trade base on what kind of strategy and analysis. Kerana kebelakangan ini semakin banyak seminar yg menggunakan strategy money back guarantee. But what happen to the money loss during the trading day and is it really a money back guarantee ?

As from the trading result, I can't see any records regarding deposit/withdrawal and also showed that there are still floating around usd 3051. Also I can see that he trade so many pairs. So, basically ppl who trade so many pairs only depend on indicators strategy without doing a details analysis on every pairs. From my experiences, this is a very high risk strategy.

Even I can't see any forex analysis records in his blog.

But I do hope he really a master trader and I can learn something from him by study his forex analysis in this forum 1st. Hope you can post his forex analysis here from time to time.

Good luck and looking forward to see his forex analysis.
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
salam, jika bukan mamat forex, rasanya tak yah la dok promote seminar orang, kerana u tak faham dan boleh beri kemudaratan pada orang yg terpengaruh dgn apa yang u promote.

ni contoh technical analysis,

22september081057pm1hmv2.gif


Favourably, I'm looking forward market to perform either a horizontal triangle a,b,c,d,e corrective subwave iv (yellow) before expecting for another bullish continuation trend or a bullish continuation to perform subwave v in 3 (white). Otherwise, please be careful for a truncated subwave 5 (magenta) scenario. Good luck.
 

nopq674

freshman
Joined
Sep 3, 2008
Messages
0
Points
0
网络电话按照信息产业部新的《电信业务分类目录》,实现PCTOPHONE,具有真正意义的IP电话。目前国内的免费网络电话通话质量都在一个水平上,其实网络电话的通话质量完全可以与传统的电话相媲美的!
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
Hai Jebat, lama tak nampak kat MOC

forum tu rules dia masalah sikit. Saya hanya boleh update jika ada orang reply post saya tu. Dah minta admin ubah polisi forum tu tapi rasanya mereka tak mahu. Mungkin nak jaga spammer kot. So sebab tu saya tak update dah di forum tu kerana nak tunggu orang reply baru leh update.

Good luck.
 

shaz_rog

freshman
Joined
Jun 9, 2007
Messages
120
Points
16
forum tu rules dia masalah sikit. Saya hanya boleh update jika ada orang reply post saya tu. Dah minta admin ubah polisi forum tu tapi rasanya mereka tak mahu. Mungkin nak jaga spammer kot. So sebab tu saya tak update dah di forum tu kerana nak tunggu orang reply baru leh update.

Good luck.

da ok da bro :)

keep up posting there as well
 

shaz_rog

freshman
Joined
Jun 9, 2007
Messages
120
Points
16

CEO2008GAME

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
0
Points
0
Top