Berchatting sambil menjana duit!

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
ahakzzz..

Berita baik kepada kaki chat! ^^

Kini anda semua boleh berchatting sambil mengumpul duit! Bagaimana caranya?
Anda hanya perlu register di sini REGISTER HERE!



Cuma isi e-mail, username, dan password sahaja. Dan anda sudah boleh mula berchatting dan mengumpul duit. Sangat mudah!

Minimum cashout:
$0.25 untuk Paypal <-- sangat instant..zis berani jamin sebab zis klik aje cashout tu terus duit tu masok..tapi sampai 1 saat pon..hehe

belum ada paypal? jgn risau..anda buleh register seacara percuma di sini REGISTER PAYPAL DI SINI



$1.00 untuk Alertpay

Tips untuk mengumpul duit dengan cepat:
1) Chat selama mana anda boleh (boraklah apa-apa pun)
2) Kumpul seberapa banyak referral (anda akan mendapat 25% daripada apa yang referral anda dapat)
3) Cari dan join mana2 room/village yg nilai POT nya tinggi

Apa yang anda tunggu lagi?
REGISTER SEKARANG!

Payment proof:



**Sikit-sikit lama-lama jadi bukit ^^ REGISTER LAH SEKARANG!
**apa2 masalah buleh carik zis di room/village MAIN..zis slalu lepak sini..hehe
 
Last edited by a moderator:

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
ahakzzz..

macam yg zis bagi tips tu laa..kalo ikut tips tu cepat laa kita dapat..hehe

Tips untuk mengumpul duit dengan cepat:
1) Chat selama mana anda boleh (boraklah apa-apa pun)
2) Kumpul seberapa banyak referral (anda akan mendapat 25% daripada apa yang referral anda dapat)
3) Cari dan join mana2 room/village yg nilai POT nya tinggi
 

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
224
Points
0
sy dh dpt 1.0567 cent..xdpt nk cash out?dia ckp kena 24.05 usd bg paypal..
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
ape indicator utk dptkn duit byk?
-lame chatting?
-ramai kite chat?
-bla3
 

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
sy dh dpt 1.0567 cent..xdpt nk cash out?dia ckp kena 24.05 usd bg paypal..
ahakzzz..

itu adalah 1cent..kena kumpul lagi 24cent baru buleh cashout sebab minimum cashout adalah $0.25 untuk paypal..


ape indicator utk dptkn duit byk?
-lame chatting?
-ramai kite chat?
-bla3
ahakzzz..

apa maksudnya dapat duit banyak? tak kisah lama atau baru yg penting aktive chat..sebab setiap kata2 dan setiap kali kita enter..kita akan dibayar mengikut nilai POT untuk room yg kita join tu..nilai POT tu sentiasa berubah mengikut jumlah user yg masok room tu..semakin ramai user masok semakin rendah POT tu..semakin sikit user masok semakin tinggi POT tu..so kena rajin carik room yg POTnya tinggi baru buleh cepat dapat banyak duit..hehe
 

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
salam
macam mirc pun ader ek
ada sesape boleh buat village x??
ahakzzz..

lebih kurang laa macam mirc jugak sebab ni pon tempat chat jugak..bezanya chat kat sini dapat duit..hehe
nak buat village kena at least 60 days usia kat sana..maksudnya lepas 2 bulan join baru buleh create village sendiri ^^
 

meezwan

Newbie
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,969
Points
38
alamak takleh la nak buat duit dengan chat sebb tak suka chat..hahaha..kalau buka chat pastu tinggal jer boleh? :D
 

zis

Newbie
Joined
Mar 9, 2011
Messages
433
Points
16
alamak takleh la nak buat duit dengan chat sebb tak suka chat..hahaha..kalau buka chat pastu tinggal jer boleh? :D
ahakzzz..

haha setiap kata2 itu adalah duit..kalo tak berkata2 takde laa duit..hehe


mirc dulu boleh buat bot untuk ganti kita haha...
ahakzzz..

mirc buleh buat script sendiri..hehe
 
Last edited:
Joined
May 2, 2011
Messages
745
Points
0
teringat dulu time wat cpa....
ngan chat2 ni la antara caranya........ hehe :D
 

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
37
sebelum reply tt ni mesti mula dengan ahakzzz...

ahakzzz... rasa kelakar pun ada... unik...
 
Top