Bercakap tentang Escrow

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Salam sejahtera entrepreneur,

Okay, straight to the point, sebelum ni saya pernah request kat section ASYT tanya tentang Escrow.

So far takde jawapan yang membantu, so skunk saya dengan rasa humble, meminta lagi advice dari WCian yang expert & experienced tentang camne nak menggunakan Escrow, mengintegrasikan dengan credit card or etc.

Really appreciate your advice. Plish anyone? :D
 

monoloque

freshman
Joined
Feb 23, 2011
Messages
300
Points
0
Hmm aku pun nak tahu juga kalau ada sesiapa boleh share :)

Setahu aku escrow ni dia hold duit dulu dan bila buyer dah confirm receive barang baru dia release payment.
 

VaX

freshman
Joined
Jan 21, 2011
Messages
747
Points
16
Hmm aku pun nak tahu juga kalau ada sesiapa boleh share :)

Setahu aku escrow ni dia hold duit dulu dan bila buyer dah confirm receive barang baru dia release payment.
Betul lar tu

Cth yg website yg guna Escrow Adalah FLippa
 

NazAiman

Senior
Joined
May 22, 2010
Messages
357
Points
0
Hmm aku pun nak tahu juga kalau ada sesiapa boleh share :)

Setahu aku escrow ni dia hold duit dulu dan bila buyer dah confirm receive barang baru dia release payment.

Memang betul, tapi kalau sesiapa ada experience buat transaction lagi appreciate. hukhuk. Sebab saya maybe ada libatkan transaction besar di Flippa nanti. Anyone plish? hukhuk
 
Top