Berapakah Bilangan Persaingan Dlm Niche? SaifulSham Analyzer

Joined
Mar 22, 2006
Messages
189
Likes
8
Points
18
Offline
#1
Berdasarkan feedback yang kami terima berkenaan buku kami, “Rahsia Buat Duit Dengan Internet” yang memberi banyak maklumat dan mudah difahami mengenai cara memulakan perniagaan Internet sebenar, (boleh dibeli di kedai2 buku berhampiran anda,atau tempah online di Saudagar.com.my), kami mendapati ada pembaca yang meminta satu kaedah yang lebih mudah untuk mencari produk yang boleh dijual di Internet.

Dengan kata lainnya,pembaca mahu cara yang mudah untuk mengenalpasti pasaran yang masih belum tepu dengan persaingan, pasaran yang masih menguntungkan untuk disertai oleh orang-orang baru bermula.

Kaedah yang kami kongsi dalam buku kami, berkesan, cuma hanya satu keyword boleh diperiksa pada satu-satu masa. Kami dengar permintaan anda, dan terimalah, SaifulSham Analyzer!

Satu peralatan yang anda boleh gunakan untuk menentukan “profitability” sesuatu niche sebelum anda menyertainya. Dan yang bestnya, anda boleh menentukan persaingan dalam beberapa niche secara serentak! (kami cadangkan tidak lebih dari 5 pada satu-satu masa)

Klik di sini untuk SaifulSham Analyzerhttp://analisa.saudagar.com.my.

Boleh juga diakses di http://analisa.saudagar.com.my

Macam mana? Membantu tak? ;)

Oh ya, kami juga buat masa yang terhad, membuka ruangan iklan di halaman tersebut kepada mereka yang berminat dan mempunyai produk berkualiti, sahaja! Anda pasti tahu potensi laman tersebut bukan?

Untuk JV & penyewaan ruangan pengiklanan (rates kompetitif untuk 3 pengiklan pertama) hubungi kami di http://support.saifulsham.com

Kami terbuka untuk perbincangan! Terima kasih! :D

Post ini juga diletakkan di SaifulSham.com

http://www.saifulsham.com/index.php...saingan-anda-di-internet-kami-ada-jawapannya/
 
Joined
Jan 19, 2006
Messages
415
Likes
3
Points
18
Age
33
Offline
#2
er saifulsham, nampak mcm ada scripting error kat analyzer tu..


Code:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/saudagar/public_html/analisa/index.php on line 50
 
Joined
Mar 22, 2006
Messages
189
Likes
8
Points
18
Offline
#3
Yup, :)

Benda tu kadang2 ada, kadang2 takde...selalunya kalo keyword yang digunakan ada space yang keluar error tu. selalunya elok je.

Tapi kalo keluar error pun, still masih boleh pakai lagi. dun worry. Fungsi tu penting. :)

Regular tu bilangan yang ada kat Google, mcm yg kami tunjuk dalam VCD.

Nak tgk jumlah persainga sebenar, tgk under "in both"

Nak tgk pesaing hard core, tgk "in title"

Anyway, thanks for the feedback! :p
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#4
Last week aku pegi MPH cari buku korang, xde lagi la... kat kinokuniya tak tengok lagi. Bukan apa, kat MPH aku boleh guna voucher & dpt mug FREE... dan dapat balik voucher lagi... hehehe
 
Joined
Mar 22, 2006
Messages
189
Likes
8
Points
18
Offline
#5
MPH mana tu? Sabtu lepas kitorang pergi kat MPH Mid Valley dah ader.. cuba antaradun cek kat situ :)

Kalau kat ipoh pun dah ader. Kalo kat negeri lain, x sure la. Tp kalau tak jumpa, cuba tanya staff mph, suruh dia cek kat komp. :D
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#6
MPH Maluri. Aku regular customer situ selain Midvalley dan Kinokuniya. Dah tanya manager dia ari tuh. Takpe la, since korang dah confirm ada, nanti aku check kat MidValley.

p/s: SaifulSham, ada tak org tanya ko "kalau saya baca buku ni, besok boleh jadi kaya tak?"
 

ryco

freshman
Joined
Mar 5, 2006
Messages
132
Likes
0
Points
16
Offline
#7
knapa antradun, slalu ke dapat pertanyaan tu? hehe..

apa2 pon kene la buat..dan usaha... Anyways, buku saifulsham tu ok, love the presentation, lain dari buku2 yang lain. Congrats...
 

waldin

freshman
Joined
Feb 2, 2006
Messages
136
Likes
0
Points
16
Offline
#8
p/s: SaifulSham, ada tak org tanya ko "kalau saya baca buku ni, besok boleh jadi kaya tak?"
-Serupa juga dgn "Kalau baca(baca saje) quran dan hadis, gerenti masuk syurga ke".
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#9
Ya betul. Rasanya kena buat satu FAQ dlm setiap buku utk jwb pertanyaan sebegitu... :)
 
Joined
Mar 22, 2006
Messages
189
Likes
8
Points
18
Offline
#10
terima kasih ryco... :)

Btw antradun, takdelah yang sebijik mcm tu, tapi yang iras2 dan maksud sama tu berderet2 lah..hehe... sabar aja..

Btw, saya rasa cadangan FAQ tu menarik 8) Betul2 serius ni... bukan main2.. :)

Apa kata kita sumbangkan 3-4 soalan sorang, ramai2..buat jadi private label.. dlm setiap ebook or buku kita letak.. orait?

hehe
 
Top