Berapa Servis Untuk Buat Website Macam Ni???

Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#4
thanks, guys......
tak perasan la plak aku.... huhu :D

silap letak link daaaaaa..
dah update linknya...... hehe :D

ps - view thread ni dah ada 20views dah....
ruginya... harap2.. yang dah datang... bleh datang lagi... thanks :)
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#7
aik????
takde ke yang bleh tolong bagi pendapat ek? huhu :D

anyway.... to mana2 admins/mods
bila pikir2 balik.. thread ni more sesuai
ada kat bawah section 'pembangunan web'
so... harap2 bleh dipindahkan ke section tu...
and sori coz awal2 tak terpikir bab ni.... huhu :D
 
Joined
Dec 25, 2008
Messages
830
Likes
2
Points
18
Offline
#8
Salam bos, biasa website macam ni antara RM600 - RM800 juga :)

Bos mahu cipta website macam ni ke?
 
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,377
Likes
6
Points
38
Offline
#10
Salam bos, biasa website macam ni antara RM600 - RM800 juga :)

Bos mahu cipta website macam ni ke?
Betul lebih kurang camni ler, kalau
>> Sendiri buat around RM500
>> Company RM1000
>. Kalau kerajaan - bleh jadi jutawan kut hehe
 
Top