Berapa nilai transaksi paling tinggi korag pernah terlibat?

Joined
Oct 30, 2009
Messages
170
Likes
1
Points
18
Offline
#1
jz nk tnya, sape2 kt sni pernah terlibat secara langsung,xlangsung,deal ke dgn internet ni?

cm ak sndri,siang td dpt nilai kontrak USD$1**,***,***..dari projek yg ak buat baru2 ni

mungkin nilai 2 cm xmsuk akal tp bila msuk/kne industri 2 adalah normal price.

bkn nk gempak tp bila manfaat betul2 byk faedahnya utk jngka masa pjg dgn internet ni,.
 
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,464
Likes
3
Points
38
Offline
#3
USD1juta deal kat internet je, kene yakin betul2. Tp x mustahil kot. Kan kat ebay pun ada org jual pesawat. Ni apa plak projeknya?
 
Joined
Oct 30, 2009
Messages
170
Likes
1
Points
18
Offline
#4
USD1juta deal kat internet je, kene yakin betul2. Tp x mustahil kot. Kan kat ebay pun ada org jual pesawat. Ni apa plak projeknya?
adala...blm close deal,in this month dpt kot..harapnya dipermudahkan urusan..Amin..

ak xterlibat scra lgsung sbnrnya ;)
 

KISS

freshman
Joined
Nov 22, 2010
Messages
606
Likes
0
Points
0
Offline
#7
fuyoo banyak tu... berapa percent bro dapat dari deal ni ?
 
Joined
Oct 30, 2009
Messages
170
Likes
1
Points
18
Offline
#8
fuyoo banyak tu... berapa percent bro dapat dari deal ni ?
xikut percentla,klw percent rugila hak empunya..ikut volume je...ada silent reader kt sni berkobar2:D...dia taw ap ak mksdkan...

lmbat xpe,slow n steady kata org...
 

a3d

Senior
Joined
May 17, 2009
Messages
731
Likes
0
Points
18
Offline
#11
stakat ni deal yg pling kaye melalui internet yg aku tau,
jd org tgh kayu balak je.. yg bro ni xtau la bisnes ape :D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#12
jgn Nigeria scam sudah... :D

dkt email aku hari2 aku menang loterry ..
anak sadam husien nak kasi duit dia juta2 bla2..

mcm2
 
Joined
Jul 19, 2008
Messages
768
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
#13
tp kalo bro nak share same kitorg semua pon ok.. buat kenduri keyukuran or belanje kami ni :D
 
Joined
Oct 30, 2009
Messages
170
Likes
1
Points
18
Offline
#15
jgn Nigeria scam sudah... :D

dkt email aku hari2 aku menang loterry ..
anak sadam husien nak kasi duit dia juta2 bla2..

mcm2
2pn ak byk kali dpt dulu,skg x,lain skit modus operandinya...mls ak lyan,kt SPAM pn...tp delete tiap ari pn bratus gk msuk

ni tang2 org bisnes international cmni la angka2 dia,xdnya nk msuk surat khabar sbb normal la 2
 
Joined
Oct 30, 2009
Messages
170
Likes
1
Points
18
Offline
#17
ini apa yg bro nak citerkan tu ke?
eh,xla...yg ak nk citerkan lain tp klw betul2 buat boleh smpi USD$5-6figure jgk...yg ni klw org tnya brula ak bgtaw tp xsmua...kne minta izin dlu..ada pntag larang...bkn apa, bila kita msuk 1 bidang 2,profesionalisme 2 kne blajar

cth dlm 1 kes...umah jiran pandai buat kek...sedap katakan,kita bkn snag2 nk dpt free dari dia.,dah la resepi unik..ikut klas buat kek pn kne byar RM2k...
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
#18
USD1juta deal kat internet je, kene yakin betul2. Tp x mustahil kot. Kan kat ebay pun ada org jual pesawat. Ni apa plak projeknya?
sifuuu pun tak lama lagi nak masuk pojek gomen pun dah close juta2 gak... hehe gdluck!
 
Last edited:

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
908
Likes
0
Points
16
Age
29
Offline
#19
eh,xla...yg ak nk citerkan lain tp klw betul2 buat boleh smpi USD$5-6figure jgk...yg ni klw org tnya brula ak bgtaw tp xsmua...kne minta izin dlu..ada pntag larang...bkn apa, bila kita msuk 1 bidang 2,profesionalisme 2 kne blajar

cth dlm 1 kes...umah jiran pandai buat kek...sedap katakan,kita bkn snag2 nk dpt free dari dia.,dah la resepi unik..ikut klas buat kek pn kne byar RM2k...
ooo.. 5-6 figure tu.. banyak..
anyway aku sabar menunggu bulan 5...
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
#20
apa kata daripada kau citer dapat kontrak nilai juta2, baik kau citer mcm mana cara nak dapat kontrak tu? faham kan maksud aku? daripada citer berapa nilai kau dapat, baik citer mcm mana cara nak dapat. tunjuk sekali step by step n contoh2 dokumen. xkan takut orang lain tau kot? jujur cakap la kan, aku pun ada gak main trading international. juta2 nilainya. tapi bukan aku punya. orang lain punya aku tlg jer. kalau kita ni setakat modal internet, laptop n bisnes dari rumah, aku sangat courious mcm mana kau boleh dapat. sbb aku nak menuntut ngan kau. Unless kau ni ejen makan komisen based daripada sale yang kau buat. sorry, no offence. aku memang geli orang citer berapa banyak duit dia dapat. tapi aku suka dengar orang citer berapa banyak dia sedekah.
 
Top