Berapa lama untuk WC perium varification ?

Joined
Nov 15, 2009
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#23
Salam. Saya pun nak tahu juga. Apa kelebihannya. Boleh beriklan kah. Boleh buat pautan link luar kah... Apa agaknya ya. Ke...dapat share. Ini best. Kalau ada share sekarang juga saya upgrade.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
#24
Salam. Saya pun nak tahu juga. Apa kelebihannya. Boleh beriklan kah. Boleh buat pautan link luar kah... Apa agaknya ya. Ke...dapat share. Ini best. Kalau ada share sekarang juga saya upgrade.
Wc premium dah x wujud..setiap rank ade kelebihan masing2..contoh nya section yang boleh di buka.
 
Joined
Nov 15, 2009
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#25
Wc premium dah x wujud..setiap rank ade kelebihan masing2..contoh nya section yang boleh di buka.
Terima kasih Tokey. Saya terbaca posting lama rupanya. Baru nak aktif semula disini. join lama dah. selalu lepak kat cari emas tu...
 
Joined
Nov 5, 2016
Messages
14
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#26
WC Premium ni untuk apa ya? Kalau untuk view thread yang newbie xboleh buka tu cuma kena tunggu sampai 10 post saje kan.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
#27
Wc premium sudah dimansuhkan...forum ini skang berdasarkan ranking..
WC Premium ni untuk apa ya? Kalau untuk view thread yang newbie xboleh buka tu cuma kena tunggu sampai 10 post saje kan.
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
223
Likes
1
Points
18
Offline
#28
Skang tiada la WC Premium..Rank di beri ikut keaktifan forumer..
salam tokey..
maknanya sekarang ni kalau nak buat iklan dah tak kena bayar apa-apa ek?
servis sticky post, iklan banner pun semua dah takde yer?
 
Top