Berapa lama untuk WC perium varification ?

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Nak jgk jd member WC Premium tp isi kandungan updated ke dgn trend2 terkini?
Skang tiada la WC Premium..Rank di beri ikut keaktifan forumer..
 

wanzul69

freshman
Joined
Nov 15, 2009
Messages
32
Points
8
Salam. Saya pun nak tahu juga. Apa kelebihannya. Boleh beriklan kah. Boleh buat pautan link luar kah... Apa agaknya ya. Ke...dapat share. Ini best. Kalau ada share sekarang juga saya upgrade.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Salam. Saya pun nak tahu juga. Apa kelebihannya. Boleh beriklan kah. Boleh buat pautan link luar kah... Apa agaknya ya. Ke...dapat share. Ini best. Kalau ada share sekarang juga saya upgrade.
Wc premium dah x wujud..setiap rank ade kelebihan masing2..contoh nya section yang boleh di buka.
 

wanzul69

freshman
Joined
Nov 15, 2009
Messages
32
Points
8
Wc premium dah x wujud..setiap rank ade kelebihan masing2..contoh nya section yang boleh di buka.
Terima kasih Tokey. Saya terbaca posting lama rupanya. Baru nak aktif semula disini. join lama dah. selalu lepak kat cari emas tu...
 

sfatimah

freshman
Joined
Nov 5, 2016
Messages
14
Points
1
Age
27
WC Premium ni untuk apa ya? Kalau untuk view thread yang newbie xboleh buka tu cuma kena tunggu sampai 10 post saje kan.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Wc premium sudah dimansuhkan...forum ini skang berdasarkan ranking..
WC Premium ni untuk apa ya? Kalau untuk view thread yang newbie xboleh buka tu cuma kena tunggu sampai 10 post saje kan.
 
Top