Berapa lama untuk WC perium varification ?

Joined
Jan 9, 2015
Messages
28
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Dah buat bayaran dan hantr payment slip? agak brp lama untuk admin buat varification?
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#2
wahh saudara tunfancy baru join dah upgrade WC Premium ye. nnt boleh lah bagi review/testimonial skit.
bknnya apa, hari tu sy bercadang gak nak upgrade, tp pastu baca mcm2 plak kat sini.
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#3
Dah buat bayaran dan hantr payment slip? agak brp lama untuk admin buat varification?
Rasanya sudah diupgrade.. :)

wahh saudara tunfancy baru join dah upgrade WC Premium ye. nnt boleh lah bagi review/testimonial skit.
bknnya apa, hari tu sy bercadang gak nak upgrade, tp pastu baca mcm2 plak kat sini.
Apa yang macam2 tu?
Boleh maklumkan?
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#4
Hoho en spritzer berminat ya dengan WC PREMIUM. Byk info2 yg saya bgtau tapi tak masuk gak nak jadi PREMIUM. Mungkin en soleh boleh pengaruhi dier utk citer apa yg baiknnya WC PREMIUM nie..org admin ckp lagi dier cair kan kan en spritzer..:D
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#5
hari tu kan ada yg ckp WC Premium skg dah x mcm dlu. dlm ertikata yg sy fahami "tak berbaloi klu nak upgrade skg". kat thread mana sy lupa plak. takkan en soleh xde baca? seram ni :-O
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#6
Hoho! Tapi sepahtu lagi seram tau en spritzer - aritue pakya sakit, skrg JEPP plak sakit...mmg seram mcm nie nak tonton MLM2015..:D

Kan saya ada ckp en spirtzer :

RAMBUT SAMA HITAM..HATI LAIN-LAIN..:D
Xpa. Yang kata WC PREMIUM sekarang tak best bukan org tahun 2015 yg register..Kita tuggu respon tunfancy yang jd WC PREMIUM 2015 punya respon. Kita tgk apa kata tunfancy plak. Kalo betul2 tak MACAM DULU pasti dier akan ckap juga. Kalo betul2 best pon mesti dier ckp juga..kita tuggu respon tunfancy ya en spritzer..:D

hari tu kan ada yg ckp WC Premium skg dah x mcm dlu. dlm ertikata yg sy fahami "tak berbaloi klu nak upgrade skg". kat thread mana sy lupa plak. takkan en soleh xde baca? seram ni :-O
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#7
Itu lah MrDisc. WC pun dah nmpk aktif lately ni. moga2 ada pembaharuan yg kebaboom!!
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#8
Hoho! Sebab nak CHANGE kot en spritzer...Tapi mungkin sebab dah banyak info2 KEBABBOOM dari sudut BLOGPOST yang ada skrg nie..cerita mark zuckerberg..cerita Filem Badmaash Company dan mcm2 yg mmg pembaca2 perlukan dari WC nie..

Ini yang kita mahukan. FORUM WC tidak LAYU tapi kembali SEGAR dengan cerita2 PANAS! Syabas WC!

Itu lah MrDisc. WC pun dah nmpk aktif lately ni. moga2 ada pembaharuan yg kebaboom!!
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#9
Masih ada kelebihan WC Premium sekiranya ianya betul2 sesuai dengan kehendak pengguna itu sendiri. :D

hari tu kan ada yg ckp WC Premium skg dah x mcm dlu. dlm ertikata yg sy fahami "tak berbaloi klu nak upgrade skg". kat thread mana sy lupa plak. takkan en soleh xde baca? seram ni :-O
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#10
Klise sgt jwpan dari tn mod yang budiman..cer cer citer lagi aa en soleh..:D

sesuai dengan kehendak pengguna itu sendiri? org mcm en spritzer tue mana nak faham kalo ayat sket2 nie..:p


Tapi Takpe..memandangkan tunfancy salah seorang WC PREMIUM 2015 bleh mintak pandangan dier nanti utk kita lihat dari perspektif dier pula..:)

Masih ada kelebihan WC Premium sekiranya ianya betul2 sesuai dengan kehendak pengguna itu sendiri. :D
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#11
Kena tunggu tunfancy gak lah nampaknya. tapi lambat skit lah kot, dia pun baru je join WC Premium. xde nmpk plak dia online. kalau ada nnt mesti dia reply kat sini.
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#12
ORANG2 tua kan selalu pesan :

BIAR LAMBAT ASALKAN SELAMAT..:D
Ehh tadi saya ada nampak dalam senarai active user. Nie saya REFRESH dah takde plak..sibuk laa tue agaknya..sabar2 ya en spritzer..kita tunggu lagi sampai dier maii sini bg explaination tentang WC PREMIUM dari sudut pandangan dier..:)

Kena tunggu tunfancy gak lah nampaknya. tapi lambat skit lah kot, dia pun baru je join WC Premium. xde nmpk plak dia online. kalau ada nnt mesti dia reply kat sini.
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#13
Ehh tadi saya ada nampak dalam senarai active user. Nie saya REFRESH dah takde plak..sibuk laa tue agaknya..sabar2 ya en spritzer..kita tunggu lagi sampai dier maii sini bg explaination tentang WC PREMIUM dari sudut pandangan dier..:)
laa dah nmpk apsal xtangkap. hahah
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#14
Hoho! nak tangkap cmner...pak mustar dah ajar teknik elak2 lempar batu agaknya..:D

Alaa dah jd WC PREMIUM mesti aktif punya..ESOK tak turun LUSA turun laa..LUSA tak turun..MINGGU DEPAN turun laa..Yang pasti mesti TURUN punya laa..lagi2 minyak dah TURUN nie.:D

laa dah nmpk apsal xtangkap. hahah
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#16
Hoho! SDM ker STDHYunos ker..yg kita musykil skrg TT tak mau masuk sini..Bro tak musykil ker?

Mungkin sebab dah VERIFY kot dier xmo balas lagi aa kan..:D

Coba2 laa en spritzer calling2 lagi kat sini..seru kuat sket namanya..turun aa tue nanti TT..:p

takkan nak guna batu? ini bkn SDM :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#19
Hoho! Seru laa nama2 org kuat WC utk lebih maklumat. Kalo saya cerita nnti ckp bias pulak..

Tak pon seru nama TT suruh bg pandangan setelah dier jadi PREMIUM tue.. :D

Nak tahu juga apa kelebihan menjadi WC premium? TQ
 

saifwc

freshman
Joined
Sep 13, 2013
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
#20
Boleh saya tahu apa kelebihan WC Premium ya?Sy ahli baru dan x faham..Mohon bantuan.Tq
 
Top