Berapa kali seminggu korang baca buku?

izarakent

freshman
Joined
Sep 29, 2012
Messages
46
Points
0
buku xsgt dah baca skrg ni sbb boleh baca on9..hehe..newspaper tu ade la..
 

deella.ramli

freshman
Joined
Mar 19, 2013
Messages
14
Points
0
Siapa dulu pernah baca siri Saga Artakusiad karya Ahmad Patria Abdullah? Jarang ada novel-novel fantasi Melayu camni. Dulu time sekolah memang khatam banyak kali buku-buku ni. Aku baru je beli semula buku-buku ni kat gapuraloka[dot]com

Buku-buku karya Masdalifadzlie M Saaid pun best. Kalau tak silap dia ni berguru dengan Ahmad Patria..
 

starline

freshman
Joined
Jan 16, 2007
Messages
311
Points
18
Sebulan sebuah saja. Bulan lepas baru habis baca The $100 Startup oleh Chris Guillebeau. Recommend sebab banyak dapat idea.

Mungkin lepas ni boleh seminggu sekali plak..
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
skang kebanyakan... lebih kepada baca article..
tentang:

- spirtualiti + science.. layan beberapa buku OSHO dan Deepak Choopra
- artikel2 falsafah ..

itu ajelah...
 

badabumbum

freshman
Joined
Mar 21, 2013
Messages
12
Points
0
Ermmm ketinggalan saya ni sbb kurang benar membaca apatah lagi menyentuh buku sekarang ni. Cuma sebuku roti selalu lah habis di makan :p

P/S: lebih banyak baca artikel/blog di web(pelbagai topik janji menarik hati untuk di klik link nya)
 

jutawansuri

freshman
Joined
Jun 19, 2013
Messages
19
Points
1
Beli buku macam2. tapi bacanya separuh-separuh.. baca buku A separuh, buku B separuh. pstu sambung buku A, sambung buku B. huhu. Surat khabar semalam baca hari ni. Sekarang banyak drama adaptasi novel. So baca online dulu then belilah novel tu kalau rasa best.

So seminggu suku buku je lah (menjawab tajuk thread)
 

tokmudin

freshman
Joined
Jul 4, 2013
Messages
16
Points
1
lama dah tak baca buku-buku ilmiah ni ..banyak baca paper je ..last sekali aku baca ' see you at the top ' ..
lau manga, mukabuku tu ..hampir hari-hari hehe
 
Top