berapa harga utk blast email dkt mailing list korang?

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
Salam semua.. nk buat survey ckit bape korang nk charge utk blast email dkt mailing list korang.. sila bagi details seperti dibawah.. mana tau nanti2 boleh guna utk projek akan datang..

*size mailing list
*niche
*country (malaysia saja / worlwide)
*berapa caj
*berapa kali blast untuk tempoh berapa lama
*respond rate utk mailing list

boleh listkan semua mailing list yg korang ada dkt cni mana tau kot2 nanti ada sesapa berminat nk blast email..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
tkde sape nk bagi servis utk blast email ke mailing list korang ke?
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
Salam,

3 iklan sahaja dibuka di mailing list saya...

Sekurangnya 4 kali di "blast" sebulan... (selalunya lebih)

Iklan anda akan berada dibahagian bawah email saya...

~ hanya 3 baris + 1 URL
(tak lebih 20 perkataan)

Harga: RM1000 sebulan... (nego)

cth iklan:

RM453,753 Dalam 7 Bulan?
Sistem Buat Duit Dari Rumah.
Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!
http://www.MegaStrategi.com

~ PM jika berminat...
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Up thread ni.

Saya tengah cari list subscriber Malaysia untuk disewa.
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
check siggy saya bro :)
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Ok! Nak cuba mailing list sy? Hehe.. Buat julung2 kalinya.
Saya buka dengan harga promosi! Nak try boleh la.. :) :)

Sy bukanya kpd 2 orang sahaja sebulan. RM80/sekali blast/full email anda.

Sekarang, setelah ditapis, saya cuma ade:
--> 8,165 list dari niche BISNES dan PERNIAGAAN.
--> 5,857 list dari niche KERJAYA.
--> 3,125 list dari niche CINTA.

Nak beriklan kat semua ni dengan harga RM80? Memang tak dapat la. :)
Tapi, saya buka untuk 8,165 list dari niche BISNES & PERNIAGAAN sahaja.

P/s: Berminat? PM je saya terus details anda. Sy akan cuba membantu. :)
 
Last edited:

samkitaro

freshman
Joined
Nov 21, 2011
Messages
22
Points
0
fuuhhh...menarik ni!:)
 

Robert156

freshman
Joined
Nov 21, 2011
Messages
15
Points
0
tkde sape nk bagi servis utk blast email ke mailing list korang ke?

 
Last edited:

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Nak try saya pun leh jugak..

Niche Kerjaya
List:5.9K
Open rate: tinggilah jugak dalam 70%

Harga= RM50 sahaja! Akan diblast sebanyak 2 kali..
 
Top