berapa harga utk blast email dkt mailing list korang?

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam semua.. nk buat survey ckit bape korang nk charge utk blast email dkt mailing list korang.. sila bagi details seperti dibawah.. mana tau nanti2 boleh guna utk projek akan datang..

*size mailing list
*niche
*country (malaysia saja / worlwide)
*berapa caj
*berapa kali blast untuk tempoh berapa lama
*respond rate utk mailing list

boleh listkan semua mailing list yg korang ada dkt cni mana tau kot2 nanti ada sesapa berminat nk blast email..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#2
tkde sape nk bagi servis utk blast email ke mailing list korang ke?
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#5
Salam,

3 iklan sahaja dibuka di mailing list saya...

Sekurangnya 4 kali di "blast" sebulan... (selalunya lebih)

Iklan anda akan berada dibahagian bawah email saya...

~ hanya 3 baris + 1 URL
(tak lebih 20 perkataan)

Harga: RM1000 sebulan... (nego)

cth iklan:

RM453,753 Dalam 7 Bulan?
Sistem Buat Duit Dari Rumah.
Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!
http://www.MegaStrategi.com

~ PM jika berminat...
 
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#8
Ok! Nak cuba mailing list sy? Hehe.. Buat julung2 kalinya.
Saya buka dengan harga promosi! Nak try boleh la.. :) :)

Sy bukanya kpd 2 orang sahaja sebulan. RM80/sekali blast/full email anda.

Sekarang, setelah ditapis, saya cuma ade:
--> 8,165 list dari niche BISNES dan PERNIAGAAN.
--> 5,857 list dari niche KERJAYA.
--> 3,125 list dari niche CINTA.

Nak beriklan kat semua ni dengan harga RM80? Memang tak dapat la. :)
Tapi, saya buka untuk 8,165 list dari niche BISNES & PERNIAGAAN sahaja.

P/s: Berminat? PM je saya terus details anda. Sy akan cuba membantu. :)
 
Last edited:
Joined
Nov 21, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#11
tkde sape nk bagi servis utk blast email ke mailing list korang ke?

 
Last edited:
Joined
Apr 15, 2007
Messages
135
Likes
0
Points
16
Offline
#12
haha aku pakar spam je..kalau sape nak suruh aku spam leh la kui3 :) xpayah beribu upah ...pun 20k email? 30k? sehari kacang je
 
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,725
Likes
2
Points
0
Age
29
Offline
#13
Nak try saya pun leh jugak..

Niche Kerjaya
List:5.9K
Open rate: tinggilah jugak dalam 70%

Harga= RM50 sahaja! Akan diblast sebanyak 2 kali..
 
Top