Bengkel WordPress | Bukan Sekadar Membina Blog Tetapi Perniagaan Anda!!!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Ya Alan, ini merupakan bengkel pertama yang sy handle selepas habis belajar. Alhamdulillah sambutan mengalakkan, thanks kepada para peserta kerana memberikan saya peluang untuk berkongsi ilmu dengan mereka.

Betul tu Hazman, sebenarnya pembinaan laman web melalui Wordpress hanyalah sebagai permulaan ke arah seorang problogger dan internet marketer. Mungkin lain orang lain laluan, tp matlamat tetap sama.

Disini sy kongsikan video testimoni dari golongan senior yang hadir untuk menambah ilmu:

http://www.youtube.com/watch?v=x2KLUW3jv68

Ini merupakan blog bro Marzuki, bekas DJ radio:
http://www.mydjsenja.com/blog/
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
CAT BARU NAK MAKAN.. (BANGUN LEWAT LAPOR LA.. )



CAT MENGAJAR. AZAH DENGAQ DGN TEKUN







Saya harap peserta yang dok bertanya leh la hayati gambaq yang aku ambik nie.. So, pada yang tak p lagi.. Jom la p..

Apa pun, cikgu Cat nie tak la garang mana.. Yang penting dengaq cakap.. ( Tak buka benda lain selain yg diajarkan )

Aku pun heran.. Awat nak bukak benda lain. Balik umah bukak la.. Manusia..Manusia...
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Itulah ijam 3 minggu tak cukup rehat, but alhamdulillah berbaloi sbb rata-rata yang datang mmg tercapai matlamat mereka.

Paling best bab mknn ialah sedap2 belaka siap tapow bawak balik huh..thanks kepada kak Faridah dan Abg Zaki, JTC mmg superb.
 

myarsenal

freshman
Joined
Feb 12, 2009
Messages
80
Points
0
Insya-allah kalau ada rezeki akan kesana, balik ke kampung.. :)
ko org jb ker sis... sudah bagus nih.. kalu sis wat kat cni sure sy join nyer la... pm sy kalu sis balik cni n wat bengkel kat cni...
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
hehehe..sy org muor..Erm JB tu umah sedara mara ramai disana.. Tp membesar di negeri Selangor. :)

Tak berapa familiar dengan JB sgt, balik just tido dan turun Singapore jumpa sedara mara disana.

Kalau ada sesiapa yg sudi handle disana mmg confirm jadi. :)
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
Cat.... Sat g aku masukkan lagi.. Nak masuk semua tak leh.. Bnyk gak aku nak masuk... :D

Apa pun... Memang best la si cat nie.. Dia ajaq... Note2 yg diberi...

Bwk bekal masa balik siok la... :)

Pada yg nak tgk.. Sabaq nah.. shah.. ang punya sat... Nah...
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
bro ijam memang professional photographer la...banyak sungguh amik gambarnye...lepas ni boleh buat iklan buat servis amik gambar masa seminar...hehe..
 

myarsenal

freshman
Joined
Feb 12, 2009
Messages
80
Points
0
hehehe..sy org muor..Erm JB tu umah sedara mara ramai disana.. Tp membesar di negeri Selangor. :)

Tak berapa familiar dengan JB sgt, balik just tido dan turun Singapore jumpa sedara mara disana.

Kalau ada sesiapa yg sudi handle disana mmg confirm jadi. :)
bese nyer bape org dlm sesatu bengkel nih? kalu ada tawaran menarik bleh gak sy cuba2 handle kn tmpt tp x brani nk janji ar...
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
Sambungan Pic Kursus Bengkel WP - Catzer...

Makcik KAYO!!!!! Catz and memakcik..(azah pun Makcik.. Hmm.. Hahahaha) Jgn Marah nah...



Jauh mai.. Dari IPOH...


Jauh Mari nie.. Sabah...


Alamak.. Aku pun ada.. Hahahahahaha
 
Last edited:

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
uih.menariknya.bile la rasaya nak turun seminar ni.anyway busy nak habiskan study ni.
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
Sesama sis.. Hah!! Dah mula wat utk next seminar lak.. Apa lagi.. Daftar jgn tak daftar...

Apa pun.. Rugi la sapa yg tak join.. :D Sis forum pa cita? Sms la erk.. InsyaALLAH sedia membantu..

p/s: Adakah aku dijemput untuk menjadi photographer lak? ahahahahahahah..
 

highlander

Senior
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,670
Points
38
Sesama sis.. Hah!! Dah mula wat utk next seminar lak.. Apa lagi.. Daftar jgn tak daftar...

Apa pun.. Rugi la sapa yg tak join.. :D Sis forum pa cita? Sms la erk.. InsyaALLAH sedia membantu..

p/s: Adakah aku dijemput untuk menjadi photographer lak? ahahahahahahah..
Banyak betul pic....jadi paparazi ari tu ek:D
 
Top