Bengkel WordPress | Bukan Sekadar Membina Blog Tetapi Perniagaan Anda!!!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Salam rakan2 niaga di WC,

Esok merupakan hari terakhir pendaftaran ke Bengkel Wordpress. Bagi mereka yang berminat sila daftarkan diri anda segera.

Bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk bengkel pada bulan ini ada boleh menempah untuk ke bengkel pada hujung bulan hadapan.

Kepada mereka yang telah mendaftarkan diri sila rujuk peta lokasi:

http://www.jomtraining.com/#lokasi

Pendaftaran bermula pada jam 8 am, dan sarapan pagi disediakan jadi peserta digalakkan untuk sampai awal bg memastikan anda cukup masa untuk bersarapan sambil berkenal-kenalan dengan peserta yang lain.

Update: Tinggal 6 kekosongan lagi. Terima kasih kepada mereka yang mendaftarkan diri.
 

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Offer yang saya berikan juga akan TUTUP esok.

Daftar dengan link saya dibawah, anda akan saya berikan PERCUMA Pakej Lengkap Rahsia Tarikh Kelahiran (harga @ RM 80 skrg). Ebuku motivasi paling hangat sekarang.

Selepas selesai bengkel, jika ada masa, sesi konsultansi adalah PERCUMA. Harga biasa @ RM 100.

Jumpa hari Sabtu nanti, insyaallah.
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Salam rakan2 WC,

Hari ni merupakan hari terakhir pendaftaran Bengkel Wordpress. Sesiapa yang berminat masih ada 2 kekosongan lagi, jadi sila PM saya ataupun terus membuat bayaran tempahan disini:

http://www.bengkelwordpress.com/tempahan/

Atau sms sy di 012-3277091 - Catzer

Thanks kepada mereka yang telah mendaftar dan segala urusan domain dan hosting akan sy settlekan pada hari ini. Jadi sila htrkan nama domain anda secepat mungkin.

Bagi mereka yang telah membuat pembayaran tp pengesahan yg tidak lengkap (sy tidak reply sebarang email)..Sila maklumkan kepada saya dengan segera. (Jika ada)
 
Last edited:

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Pendaftaran untuk bengkel wordpress pada hari sabtu ini telahpun ditutup. Sebarang tempahan untuk sesi seterusnya boleh dibuat mulai hari ini, sebarang permasalahan bolehlah PM saya.

Rakan2 yang menyertai bengkel wordpress pada hari sabtu ini, pastikan anda telah mendapat maklumat hosting dan domain. Yang masih belum menghantar nama domain dan email silalah berbuat demikian secepat mungkin. Jumpa anda di JTC!!
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Thanks Hazman Dan Abang Long,

Insya-allah forum akan dibuka secepat mungkin.

Disini sy kongsikan pic berkumpulan semasa bengkel pada hari sabtu yg lepas:



Saya akan kongsikan beberapa testimoni peserta2 bengkel nanti secara bertulis dan juga video testimoni. Bagi mereka yang berminat nak join bengkel wordpress pada hujung bulan depan bolehlah hubungi saya dengan segera. Terima kasih kepada peserta bengkel WP pada hari sabtu yg lepas. Diharap ilmu yang dikongsikan akan membantu dan jika ada persoalan kita akan sambung di forum eksklusif nanti.
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
37
Lawa gak pic aku amik erk.. HAhahahahaa..

Apa pun, mereka yg tak p lagi.. memang rugi la,... Tapi yg bestnyer.. Si cat nie ajq live.. Jika ada masalah.. Time 2 jugak permasalahan anda diselesaikan.. :D

Tapi apa pun, memang yg paling tgh 2.. Cute giloz... AHahahahahaha.. Ingat comel.. Rupa comel+cute = cote Hahahahahaah.. Si catz la.. Sapa lagi.. :D
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
caya lah aku pun nak ucapkan tima kasih gak la kat catz utk bengkel tu. mmg layan n byk blaja.

sapa sangka setelah dianalisis oleh abg long, aku ngan catz mempunyai personaliti yg sama dowh! tQ abg long utk konsultansi percuma lepas bengkel. rugi korg tak gi


p/s ijam pic aku ngan catz ko amik klabu la, saja nak sabotaj! haha.
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
725
Points
16
ooo..rupanya yg amik gambar tu bro ijam ker...hehe...

cadangan kat catzer...patutnya ada sesi suaikenal sebelum start tuh...xsempat nak kenal semua...3-4 orang jer...

tp memang best...banyak benda baru dapat..yg lagi best banyak premium theme dan bonus bakal dikongsikan oleh catzer kat forum...huhuhu..best2x..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Insya-allah kalau ada rezeki akan kesana, balik ke kampung.. :)

Ada beberapa testimonial bervideo yang ingin sy kongsikan dengan warga WC yang masih ragu-ragu untuk sertai bengkel wordpress:

Dari Saudari Azuzafu (ahli WC):
http://www.youtube.com/watch?v=Nta3pGGCQVY

Ada banyak lagi di youtube :)
 
Top