Bengkel WordPress | Bukan Sekadar Membina Blog Tetapi Perniagaan Anda!!!

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#21
heheheh..entahlah sayapun tak tau apa yg "HABIS", sedikit pembetulan ini bukan SEMINAR tapi BENGKEL. Beza bengkel dengan seminar, bengkel melibatkan on place assigment dimana selagi tak siap laman web peribadi dan perniagaan tak boleh balik..hehehehe :p
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#22
heheheh..entahlah sayapun tak tau apa yg "HABIS", sedikit pembetulan ini bukan SEMINAR tapi BENGKEL. Beza bengkel dengan seminar, bengkel melibatkan on place assigment dimana selagi tak siap laman web peribadi dan perniagaan tak boleh balik..hehehehe :p
hoho..tgok tu kawan2.. catzer da tujukkan ke supportan die akan sesape yg gi bengkel ni.. jd jgn x pergi.. sepak laju2 kang.. :D


hoho..guraw2... :D
 
Joined
Mar 9, 2008
Messages
34
Likes
0
Points
6
Offline
#23
bile saya tengok lokasi bengkel tu saya lihat ade gamabr saya tengah kursus kat tempat tu he heh he memang sempoi tempat tu tapi sayang saya betul tengah gawat sekarang tak dapt nak ikuti kursus ni walau pun sangat berminat saya harap ia ade lagi lain kali... :)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#24
Insya-allah akan diadakan lagi TAPI tak tau bile. Jadi mereka yg berkesempatan untuk bengkel kali ni harap dptlah join. Byk juga benefit yg akan sy kongsikan di forum private nanti, sy mmg tak ambil ramai untuk sesi kali ni sbb nak memastikan saya boleh berikan yg terbaik untuk 1st batch ni.

Sesiapa yg belum familiar dengan Wordpress bolehlah tgk pratonton tutorial disini:

http://www.youtube.com/watch?v=Ay3AXctxYKg

Bonus hosting dan domain, jadi takde alasan untuk tidak memiliki blog peribadi dan perniagaan sejurus selepas pulang dari bengkel.
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#26
Sy dh daftar tak sabo tggu 28hb ni
yahoo!!
Thanks Shah, tak sabo nak tgk site awak live especially yg "kawen-kawen" tu. Saya suke tgk photo kawen2 ni.. :)

Kepada mereka yg masih belum mendaftarkan diri bolehlah membuat tempahan dahulu jika anda berminat. Saya ada beberapa tambahan bonus yg mungkin anda tak sangka sy akan jadikannya sebagai bonus untuk bengkel ni.

Berminat? Bolehlah PM saya. Tak dikenakan byrn pun PM ni. :)
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#27
Thanks ikram kerana menambah info berkaitan isi kandungan modul bengkel wordpress ini.

Bagi mereka yg berstatus student sy ada offer price untuk student. Jadi jgnlah risau atau pening kepala sgt erk!

Di modul 5 sy akan tekankan bagaimana anda ingin membina traffik yang berkesan malahan sy ada modul dan bonus yang sengaja tidak di siarkan.

Beberapa rakan IM lain akan turut serta,cuma tengah menunggu pengesahan kehadiran mereka sahaja.
isk berminat plak.. sblm ni ilmu bercampur2 berterabur, last2 apa pun tak jalan.. catzer bleh pm harga student tak?
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#28
isk berminat plak.. sblm ni ilmu bercampur2 berterabur, last2 apa pun tak jalan.. catzer bleh pm harga student tak?
Salam Fairin,

Check PM untuk harga student...kena tunjuk kad matrik..hehehe (gurau jerk) :p

Kepada mereka yang berminat tempahan masih ada untuk 11 orang lagi tidak termasuk mereka yang membuat tempahan secara tidak rasmi.Saya nantikan kehadiran anda semua di Bengkel Wordpress nanti.
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#31
Salam Fairin,

Check PM untuk harga student...kena tunjuk kad matrik..hehehe (gurau jerk) :p

Kepada mereka yang berminat tempahan masih ada untuk 11 orang lagi tidak termasuk mereka yang membuat tempahan secara tidak rasmi.Saya nantikan kehadiran anda semua di Bengkel Wordpress nanti.
ok konfem join. tunjuk kad matrik pun boleh, no hal! :p
 

toman

freshman
Joined
Jul 17, 2008
Messages
49
Likes
0
Points
6
Offline
#33
Wah! best juga bengkel wordpress ni...tapi aku cuma minat nak buat videoblog theme jek...
 
Joined
Oct 9, 2008
Messages
239
Likes
0
Points
16
Offline
#34
Sya dah book tmpat. Jika anda ingin berkongsi tarikh lahir anda, jom join.

Camne nk join bengkel dn dpat bonus percuma dari sy? pm sekrg.
 
Joined
Sep 1, 2008
Messages
236
Likes
0
Points
16
Age
39
Offline
#35
Alhamdulillah....saya dah join....sememangnya digalakkan para IM buat bengkel sebab ia lebih menjuruskan aspek praktikal....
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#36
thanks kepada abg long dan species1980..sy harap ramai lagi akan mengambil kesempatan ini untuk menguasai kemahiran menggunakan wordpress...

bukan shj berblog tp buat mcm2 laman web. Malah kalau anda dah capai tahap mahir boleh tawarkan servis setup kedai online,etc2..kepada rakan niaga yg lain.

Videoblog theme tu apa toman? Ke vblog mcm blog anime,movie atau drama tu?

Kalau nak membina theme, itu akan sy tambah di dalam forum Vip..kalau ada permintaan sy akan ajak mereka2 yg pakar contribute bab ni di dalam forum vip.
 
Joined
Oct 13, 2006
Messages
315
Likes
0
Points
16
Offline
#37
catzer ...

Semakin ramai yg join nie , memang berbaloi bengkel yang akan ko buat nie, aku kalau free akan join jugak .

Aku selalu dapat bantuan ko kan ... memang ko cekaap dlm bab2 nie :D
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#38
catzer ...

Semakin ramai yg join nie , memang berbaloi bengkel yang akan ko buat nie, aku kalau free akan join jugak .

Aku selalu dapat bantuan ko kan ... memang ko cekaap dlm bab2 nie :D
Thanks ammbiz,hehehe..takpe ada lagi masa untuk cari time2 free nanti.

Tolong kengkawan skit2 apa salahnya..tp ada masa ko mmg wajib dtg bengkel ni nanti. :D
 
Joined
Oct 9, 2008
Messages
239
Likes
0
Points
16
Offline
#39
Terimakasih pada yg telah booking melalui saya. Bonus PERCUMA anda adalah CD Pakej Lengkap RTK (value @ RM 80)

Yes, saya akan berikan CD tersebut pada hari Sabtu ini. Boleh juga luangkan masa dgn sy untuk menganalisa Rahsia Tarikh Kelahiran anda.

Tarikh Akhir Offer ini adalah pd 26hb Mac (Khamis)

Salam hormat.
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#40
Thanks abg long kerana memberikan peluang untuk mereka yang hadir bertemu dengan abg long pada hari tersebut. :)

Tak sabar plak rasanya nak tunggu sabtu ni..

Untuk rakan2 WC, masih ada 7 kekosongan lagi. Mereka yg berminat untuk mendapatkan student price bolehlah PM saya. (jgn lupe tunjukkan kad matrix :p )
 
Top