Bengkel Minisite Anjuran Majalah IM - 04/04/2009 - 20 Orang Sahaja!

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Semoga anda semua sihat sejahtera. Baiklah pada 22 Mac 2009 ini pihak Majalah IM akan menganjurkan bengkel membuat web jualan. Langkah demi langkah sehingga anda mampu membina web jualan dengan tangan anda sendiri :)

Berikut adalah info bengkel ini:

Tempat : JomTraining Sdn Bhd (Bandar Tasik Selatan, KL)
Tarikh : 22 Mac 2009 (Ahad)
Masa : 8am - 6pm (10 jam)
Trainer : Zhafran & Labanon (Team FlareBiz)

Apa yang anda akan belajar sepanjang bengkel ini ialah:

* Modul 1 : Pengenalan Kepada Minisite
* Modul 2 : HTML Editor
* Modul 3 : Template Minisite
* Modul 4 : Pengenalan Kepada CSS
* Modul 5 : Elemen-Elemen Minisite
* Modul 6 : Cover & Grafik Tambahan
* Modul 7 : FTP
* Modul 8 : Membina Borang Tempahan
* Modul 9 : Membina Ruangan Download
* Modul 10 : Sistem Autoresponder

dan banyak lagi trick-trick akan didedahkan :)

Jika anda berminat boleh dapatkan keterangan lanjut di sini: http://www.majalahim.com/bengkel-minisite/

sekian,
Labanon

p/s: Sebarang pertanyaan mengenai bengkel web jualan ini, anda boleh hubungi Encik Idris di talian 019-3357794. Anda boleh call pada bila-bila masa sahaja. :)
 
Last edited:

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
shuth buat seminar ebook
labanon buat cara bina web jualan

ada kedua-dua pakej ni masih belum lengkap kecuali ada satu lagi iaitu bahagian promosi..

p/s: labanon, demo tambah la so lagi iaitu cara buat promosi :)
Uish dah tak sempat nak sentuh bab promosi tu :) Ada 10 modul nak dihabiskan.

Rasanya Shuth mesti dah sentuh punya bab marketing dalam seminar ebook tu. ;)
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Okeh tambahan bonus...

Akan dapat Panduan FBA oleh saudara Richie :) Cayalah!
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Yer.. dalam seminar ebook ada sentuh bab promosi..
anyway.. good luck to team flarebiz
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
744
Points
18
Age
36
shuth buat seminar ebook
labanon buat cara bina web jualan

ada kedua-dua pakej ni masih belum lengkap kecuali ada satu lagi iaitu bahagian promosi..

p/s: labanon, demo tambah la so lagi iaitu cara buat promosi :)
mmmm...bro biasa la ..tak semua nak ikut mulut je...
hihihi..maaf terasa

Panduan FBA tu pun dah ok ..tu
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,780
Points
0
satu peluang yg tak patut dilepaskan bg yg mampu dan berkesempatan
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
Sayangnyer x dpt ikut serta... :(
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
1st come 1st served :)
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Oh, maaf semua sebab bengkel ini terpaksa ditunda kepada 4hb April oleh kerana masalah teknikal.

Mohon maaf di atas segala kesulitan yang anda hadapi. Saya akan hubungi peserta yang telah mendaftar jap lagi :)
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Thanks semua :p

Kepada yang nak hadir bengkel ini, boleh register sekarang sebab masih ada beberapa lagi tempat kosong :)
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
Salam,

Dengan izin...

Bro Labanon, Flarebiz...

Satu team yang dah terbukti hebat dalam pembinaan minisites.
Telah menghasilkan puluhan ribu RM melalui ciptaan dan teknik minisites mereka.
Antara usahawan internet termuda Malaysia yang paling berjaya.



Info bengkel:
Tempat : JomTraining Sdn Bhd, Bandar Tasik Selatan, KL
Tarikh : 4 April 2009 (Sabtu)
Masa : 8am - 6pm
Trainer : Zhafran & Adly
Anjuran : MajalahIM.com
Format : Pembelajaran Secara Praktikal (Bahasa Malaysia)
Kemudahan : Komputer & Internet
Bahan-Bahan : Modul & CD-ROM
Makan & Minum disediakan!
Tawaran dari saya hanya untuk 3 orang yang menyertai bengkel melalui link saya. (tempat pun dah tak banyak)

Harga: Hanya RM300 (Harga sebenar RM350)

Peluang 1 kali Broadcast di mailing list saya.
(visijutawan.com - melebihi 1K subscriber)
( 1 Broadcast = 2 kali email dari anda)


p/s - tawaran RM300 dan 1 broadcast hanya untuk 2 orang sahaja lagi...
C ya...
 
Last edited:
Top