roo+

freshman
Joined
Mar 30, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#1
SSHHHH...RAHSIA BUAT DUIT KAT RUMAH TANPA MODAL BESAR TERBONGKAR !!!

Pernah hantar phone untuk repair tak? Untung ke buat duit dengan repair handphone ni?? Start from basic. Sesuai kepada yg baru nk berjinak-jinak dlm bidang ini. Hanya perlu hadiri kursus kami untuk anda timba ilmu membaiki handphone!

=========================================

Agak2 berminat tak nak belajar...

✓ Tukar Ganti Skrin HP ??
✓ Tukar Port Charging HP ??
✓ Teknik Soldering ?? Ribbon / Port Charger Dan Lain-lain ?
✓ Tukar Komponen HP Di Motherboard ??
✓ Cara Menggunakan Alatan Untuk Mengesan Kerosakan HP ??
✓ Troubleshooting Kerosakan HP ??
✓ Cara Untuk Dapatkan Sparepart HP Yang Murah & Berkualiti ??

Nak tahu banyak lagi??

Jom join kami segera, anda akan tahu bagaimana dengan buat bisnes ini akan mendapat keuntungan 100%. Ilmu yang akan diajar semasa kursus adalah kerosakan umum yang biasa di hadapi pengguna smartphone.

Teknik-teknik membaiki yang kami ajar boleh diguna pakai untuk membaiki hampir kesemua model smartphone kerana semuanya mempunyai kerosakan yg sama.

=========================================

Siapa yang perlu hadir ke kursus ni ye?

✓ Beginner dan sesiapa sahaja yang BERMINAT untuk mendalami ilmu berkaitan repair handphone.
✓ Untuk sesiapa yg ingin BUAT DUIT secara part time atau full time melalui bidang membaiki handphone.
✓ Untuk ibu bapa yang inginkan anak-anak mereka terutama sekali yang lepasan SPM ataupun pelajar IPTA/IPTS. Ianya sgt digalakan menceburi bidang ini utk meningkatkan taraf hidup diaorang.
✓ Untuk yang sudah tahu selok belok asas repair HP tetapi kurang pakar dalam bidang2 tertentu seperti soldering dan lain-lain.
✓ Untuk pemilik kedai topup, aksesori, tauke, atau pekerja kedai telefon yang ingin MENAMBAH kepakaran dlm bidang ini.
✓ Untuk individu persendirian sgt digalakkan !! kenapa?? kerana anda dah tak perlu berulang alik ke kedai untuk membaikinya krn anda boleh Do It Yourself (DIY) !!

=========================================

Hubungi Kami Segera!!

Sila whatsapp kami untuk anda dapatkan info jadual kursus terkini dan harga yuran istimewa!
Untuk Direct whatsapp Klik sini --->

http://www.wasap.my/60134210656/Saya+Nak+Belajar
http://www.wasap.my/60134210656/Saya+Nak+Belajar

=========================================

Percuma Peralatan Membaiki HP Yang Bernilai Untuk Peserta

✓ Screwdriver + pry tools x1 set
✓ Soldering iron x1
✓ Soldering Stand x1
✓ Solder flux, solder wire, solder wick x1
✓ Pump, & tweezer x1
✓ Alat mengesan kerosakan HP x1

Peserta Akan Dapat :

✓ Nota khas teknik membaiki handphone
✓ Peralatan membaiki HP
✓ Sijil kursus
✓ Kenalan baru
✓ Pengalaman baru
✓ Ilmu & kemahiran yang sangat penting utk dipelajari

[CEPAT BOOKING SEBELUM SEAT PENUH]

=========================================

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami :

Whatsapp/SMS : 0134210656
Whatsapp/SMS : 0134210656

Whatsapp "Saya Nak Belajar" ke no 0134210656 sekarang!!
Whatsapp "Saya Nak Belajar" ke no 0134210656 sekarang!!

" CEPAT BOOKING SEBELUM SEAT PENUH !! "

Follow kami di FB untuk info terkini berkenaan kursus :
https://www.facebook.com/kelasrepairhandphone
 

Attachments

hakim08

freshman
Joined
May 9, 2019
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#2
Jemput baca laporan PERCUMA yang mendedahkan pengalaman sebenar bagaimana lelaki ini buat jualan RM121,175.00 dalam masa 2 bulan dengan bisnes affiliate sahaja!

http://bit.ly/slotbisnes2
 
Top