Dalam Negara Beli road tax dgn insurans motosikal secara online

Joined
Mar 11, 2013
Messages
32
Likes
8
Points
8
Offline
#1
Haaa...nak habaq mai ni. Sekarang korang dah tak perlu beratur panjang kat pejabat insurans, pejabat pos, JPJ, upah runner dan sebagainya. Ni sebab Loanstreet dah memperkenalkan portal insurans yang membolehkan rakyat Malaysia untuk membeli atau memperbaharui road tax dgn insurans motosikal korang dengan mudah.

“Eleh, apa beza ngan MyEG?” - Kalau korang nak tahu, MyEG takda sediakan servis insurans untuk penunggang motorsikal. Tapi itu dah tak jadi masalah dah sekarang ni. Apa yang korag perlukan ialah laptop/komputer atau smartphone yang ada akses internet serta salinan geran motosikal dan juga cover note insurans sebelum ini untuk rujukan.

Rock kan?
 
Top