Beli produk terbaik boleh jana duit lebih 3 angka sebulan

Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#1
Klik disini untuk beli dan juga cari duit secara besar-besaran. Barang dijual sememangnya harga pasaran runcit semasa (harga dibenarkan oleh kilang) tapi anda boleh dapat untung lebih daripada 3 angka setiap bulan... kalau anda ikut betul-betul caranya... mungkin juga boleh jadi jutawan. Tapi ini bukan skim cepat kaya.

http://plazacentre.net/rakanniaga/affil.php?affil=herba&site=produk

Jadilah pembeli dan pengedar.... mendaftar sebagai pengedar adalah percuma...
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#3
dah aku buat sorang, sikit-sikit ler cd tu.... baca ler... borang jadi agen ada kat situ... :D aku out sekejap... ada keje luar. 8)
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#6
biasa kalau ko gi kat lnik aku tu... dia akan baca ke page kata2 aluan aku... kas atas tu terpampang tertulis besar pendaftaran agen pemasaran... klik jer situ... semuanya cukup... kalau baca tentu faham perjalanan cerita aku tu.... camna perniagaan tu berjalan termasuk komisen...
 
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,780
Likes
42
Points
48
Offline
#7
owhhh, laaa, tak nampak macam link lah yg tu. Saya ingatkan ia imej untuk page tu.. :oops: Tak tahu lah orang lain..

Apapun, good.. Tapi kat web tu tak ada citer pasal CD-ROM tu.. :)
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#8
baru nie dapat reply mesej, asyik down jer tadi.... aku letakla nanti, isnin kot... aku rasa nak buat perubahan... nak jual satu-satu... yelah ada feedback kata, sesetengah tu tak perlu nak belajar sesuatu software... cuma nak beli satu tu jer... so ada perubahanla... aku kena buat balik... nak kira kos balik.....
 
Top