Belajar FB Ads Sampai Pandai (Master) - Panduan Paling lengkap

wan94

freshman
Joined
Aug 2, 2011
Messages
41
Points
6
Assalamualaikum semua

Saya nak share 1 panduan yang bagi saya paling lengkap dan sangat-sangat berbaloi. Nak tahu?

Facebook Ads Mastery - Newbie To Expert


Ok. Ni daripada Tuan Sifu Syed Gaddafi. Saya ada join kelas beliau RM10 murah gile pada Jumaat 7 Ogos 2020 lepas. Kelas basic lah. Tapi kelas live online 2 jam lebih tu konten dia sangat power. Bagi sape yang memang dah biasa dengan FB ads ni, mesti tersentak sebab banyak juga input baru yang Tuan Syed kongsikan yang sepatutnya asas yang wajib semua pengguna Ads FB tahu.

Apa yang ada dalam kelas ni?
Dia ajar mcm mana Ads FB berfungsi. Dia ada cerita ringkas tentang Algoritma FB. Asas menjual Tuan Syed tekankan adalah buatkan bakal customer kenal kita dahulu, kemudian bila datang percaya baru customer beli. Macam kita lah pembeli, kita beli dari penjual yang kita percaya, betul tak?

Banyak kesilapan sebelum ni yang saya buat masa setup Ads. Patutlah takde orang yang whatapp kita nak beli walaupun post banyak like.

Yang paling best, beliau ajar sedikit cara buat storytelling dan copywriting. Banyaklah tips-tips beliau bagi


Tapi untuk pengetahuan semua, Kelas RM10 dah tiada sebab itu lah kelas terakhir RM10.

Penjelasan beliau jelas dan direct. Ni screenshot beliau semasa jalankan kelas. Beliau suruh buat review kelas pada FB masing-masing. Jadi share kt sini pun ok kan hehehe.


photo_2020-08-09_22-15-49.jpg


Di sebabkan konten beliau power, saya beli produk digital beliau selepas sesi kelas berakhir. Murah je RM79. Harga promosi RM89 disebabkan saya join Kelas RM10 tu, dapatlah discount jadi RM79


Video panduan ada 26 semuanya. Memang diajar dari awal. Ajar asas apa itu FB ads, setup page, buat ads, target audience, setup iklan supaya harga iklan murah dan semualah yg ada dalam ads manager tu. Memang step by step di ajar.


  • Ebook copywriting
  • Ada group support FB dan TELEGRAM lagi !

Memang lengkap beb. Di tambah dia bagi video nak setup Onpay!!. Ni sape yang ada bisnes brand sendiri memang sangat-sangat digalakkan lah ada Sistem Onpay. Korang tengoklah benda apa Onpay TEKAN JE NAK TENGOK ONPAY TU APA

Screenshot_2020-08-09 OnPay Solutions(1).png



TAK PADAN HARGA RM89!+Cinta+
BERBALOI SANGAT!! +Malu2++Cinta+

Tinggal 62 unit berharga RM89. Selepas habis, harga akan naik. So grab lah secepat mungkin sebab panduan ni updated.

Nak tahu lebih lanjut korang pergi terus web dia (Klik je) Facebook Ads Mastery - Newbie To Expert

Nak terus beli pun sangat-sangat digalakkan.


Saya masih lagi study video dia banyak lagi nak belajar. Semoga bisnes korang meroket-roket lepas belajar kesemua video beliau. Doakan saya pun dapat sales meroket-roket.






 

Attachments

Last edited:
Top