Belajar Buat Web Mudah Online Percuma!

Joined
Dec 15, 2017
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
50
Offline
#1
Kepada newbie boleh bermula di sini www.panduanbiz.com
Faedah:-
1) Boleh belajar dengan Percuma
2) Buat web sendiri untuk jual pelbagai barang atau perkhidmatan dengan Percuma jugak.
3) Boleh jadikan tempat draft content web barang atau perkhidmatan untuk anda bincang dengan web developer untuk buat website canggih.
4) Boleh tahu code html yang mudah, nak link web, nak link kan video dari u tube
5) Bolehla tahu juga macam mana sebenarnya apa code yang terkandung di website yang selalu kita online tu
6) Paling penting buat web sendiri..bila2 masa nak edit pon boleh, tak perlu nak mintak web developer buat.
7) Buat web sendiri jugak senang nak buat layout sendiri, autoresponder sendiri dan semuanya sendiri.
8) Autoresponder pulak boleh jana pendapatan dan free ja kalau dah ahli kat bawah jaringan affiliate kita.

Nak tahu banyak boleh pm 018 9595 321
 
Top