bayar parking kt sunway pyramid

Joined
Jun 3, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
1
Offline
#1
ada sesiapa yang tahu mcm mana nak bayar parking kt sunway skrg? sbb skrg katenya dah jadi konsep mcm smart parking, bayar skrg cashless dll.
 
Joined
Nov 5, 2019
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#2
ada sesiapa yang tahu mcm mana nak bayar parking kt sunway skrg? sbb skrg katenya dah jadi konsep mcm smart parking, bayar skrg cashless dll.
woow. dah lama dak pi sunway tu. canggih sgt tu ada guna teknologi based connection 5G ke
 
Joined
Nov 5, 2019
Messages
12
Likes
1
Points
3
Age
22
Offline
#3
ada sesiapa yang tahu mcm mana nak bayar parking kt sunway skrg? sbb skrg katenya dah jadi konsep mcm smart parking, bayar skrg cashless dll.
Aaa baru je start kan. driver tak perlu bayar guna tiket parkir bila mereka masuk dan keluar tetapi hanya perlu daftar nombor plat kereta menerusi portal Sunway Parking dan aplikasi Sunway Pyramid dengan fon.
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
47
Likes
3
Points
8
Offline
#8
halamakkkk nk buat stail pakai e-wallet mcm tu ke? or ade lg teknologi yg lg canggih eh?
Biasanya kat kawasan parking kan line internet xde.. kalau 4G kkdg pun xdpt.. nmpaknya lepas ni parking mall kena upgrade gak la coverage 5g kat parking dorg cmtu..

tapi TT, smart parking tu yg mcm mana? cer citer
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
33
Likes
1
Points
8
Offline
#10
halamakkkk nk buat stail pakai e-wallet mcm tu ke? or ade lg teknologi yg lg canggih eh?
Biasanya kat kawasan parking kan line internet xde.. kalau 4G kkdg pun xdpt.. nmpaknya lepas ni parking mall kena upgrade gak la coverage 5g kat parking dorg cmtu..

tapi TT, smart parking tu yg mcm mana? cer citer
iyooo. kena ad access internet lg laju so 5G la yg dimaksudkan..... yg tu kan dlm process naiktaraf
the best ttg smart parking ni.. xde la isu kad parking hilang la, penalti lagi la..
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
47
Likes
3
Points
8
Offline
#13
ala tukar sb nak kurangkan kesesakan dlm area parking. Sunway tu memang sesak.... Pasni jgn kate 5G untuk fon je, ha tgk utk parking pun hado!
If ini solution terbaik utk mslh parking kt mall sunway tu mmg bgus la.
I selalu fedup nk cr parking, nk byr parking smua berderet2 kete...
Just mcm i ckp, improve n upgrade la sikit 5g kat area parking especially di basement
 
Joined
Jan 8, 2019
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
24
Offline
#14
ala tukar sb nak kurangkan kesesakan dlm area parking. Sunway tu memang sesak.... Pasni jgn kate 5G untuk fon je, ha tgk utk parking pun hado!
bgs cm ni bila sudah ada alternatif baru untuk kurangkan kesesakan dalam parking shopping mall. but if nak guna cashless e-wallet, lebih afdhol la upgrade sekali 5G kat mall bg elakkan masalah tenet lag masa nk scan bayar... baru semua smooth
 
Joined
Jan 8, 2019
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
24
Offline
#15
Why 200 je?
I willing nk jadi slh sorg pilot yg buat test ni. Cz I wanna try sejauh mana kelajuan 5G yg selalu org ckp ni.
Aku pun nak kalau test tu foc. hehehe Cuba tgk tknologi kat luar yg guna 5G tu nmpak dah bnyk bnde menarik. So kita boleh la simpulkan yg 5G ni mmg lebih baik dr 4G. 5G boleh cover hampir semua kelajuan internet
 
Top