baru berjinak2 dengan affliate

Joined
Dec 7, 2008
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#82
Panduan yang PADU daripada Mohamad Farid. Terima kasih >:D<

Untuk keyword research kita juga boleh gunakan ini.

Cara-cara nak pakai Google Adwords Keyword Tool:

1. Masukkan keyword apa yang anda nak cari di dalam ruangan "word or phrase".

2. Kat advanced options and filters, "Locations" pilih MALAYSIA.

3. Pastu taip balik "characters" yang ditunjukkan.

4. Akhir sekali klik "Search".

Anda akan dapat lihat keyword yang anda cari tu berapa kali dalam sebulan rakyat Malaysia telah menaipnya di Google.

Selamat mencuba!
teknik yang bagus, terima kasih atas infonya.
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Offline
#86
Affiliate Marketing, satu trend pemasaran yang menakjubkan.
sama-sama lah kita belajar.
saya warga baru wc..
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
4
Likes
1
Points
3
Offline
#87
Maaf,menyampuk skit di post ni..nak tanya IM semua,utk newbie mcm sy mcm mne dan dimana ruangan yg boleh saya postkan sesuatu. Ada masuk 1 cabaran affiliate,jadi saya nak post thread untuk saya tawarkan bonus untuk pembeli yang membeli melalui link affiliate saya..terima kasih
 
Joined
Jun 28, 2016
Messages
34
Likes
0
Points
6
Offline
#88
salam mohon tunjuk ajar semua sifu2.. saya masih lagi mencari2 cara nk buat income.. terima kasih..
 
Top