baru berjinak2 dengan affliate

CrackerJack

freshman
Joined
Aug 9, 2012
Messages
119
Points
0
Terima kasih Bro Zolham kerana kongsi info yang berguna. :)

Perkara yang paling penting dalam perniagaan tidak kira
Affiliate Marketing atau jual eBook atau apa-apa sahaja ialah
kita mesti tekun berusaha.

Jika kita rajin dan sabar, saya pasti kita semua akan berjaya! ;)
 

anasfarysa

freshman
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Points
6
jadi nak kena ambil sekurang-kurangnya tiga perkataan kat seacrh box lepas tu phrase keyword berkaitan. niche ape yg kurang persaingan?
 

broFami

Newbie
Joined
May 25, 2009
Messages
413
Points
16
Age
32
NAk tambah power lagi tawarkan bonus yang berkaitan dengan produk yang anta promosikan kepada bakal pelanggan anda ..

tak tahu nak bagi bonus apa..?? mudah saja.. anda lihat apa yang tak ada pada produk aff anda itu kemudian senaraikan kemudian cari produk yang mempunyai lesen jual semula dan offer pada mereka.. itu saja tips ringkas dari saya.. :-D semoga berjaya
 

anasfarysa

freshman
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Points
6
NAk tambah power lagi tawarkan bonus yang berkaitan dengan produk yang anta promosikan kepada bakal pelanggan anda ..

tak tahu nak bagi bonus apa..?? mudah saja.. anda lihat apa yang tak ada pada produk aff anda itu kemudian senaraikan kemudian cari produk yang mempunyai lesen jual semula dan offer pada mereka.. itu saja tips ringkas dari saya.. :-D semoga berjaya
betul tu salah satu cara guna teknik bonus killer
 

xtreme

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
48
Points
0
Nak ebook TEKNIK FOREX SEBENAR V3.

klik kat banner...
 

Ahmad Bukharie

freshman
Joined
May 28, 2011
Messages
16
Points
1
Disini banyak otai-otai affiliate yg tak kedekut ilmu..kena bnyk belajar..maklumla newbie..bukan newbie pun kena belajar lg..Tumpang lalu dan minta izin,disini saya ada juga buat affiliate marketing secara offline..iaitu program mykad smart shopper..kita dapat komisyen daripada "retailing"/Perbelanjaan orang ramai..InsyAllah,sekiranya tuan/puan ingin mengetahui lebih lanjut boleh PM atau add FB bukharie.baharudin..kerana program ini memerlukan kefahaman 100%..InsyAllah,sy menolong sekadar yg termampu..
 

sopiah

freshman
Joined
Oct 13, 2012
Messages
8
Points
0
Bru je join affiliate...dlm proses blajar lg ni...
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
Hi!

Saya ahli baru disini..

Saya bercadang untuk lancar satu program Affiliate minggu depan.
Minta tolong rakan semua komen tentang produk & syarikat ini.

Boleh KLIK di link saya dibawah yag ada tulis EXtreme Energy Coffee.
Feedback rakan semua sangat diharapkan.

Tq semua.. :)
 

Xuwryn Extreme

freshman
Joined
Oct 20, 2012
Messages
73
Points
6
Salam TT & semua..

Mohon izin untuk beritahu info tentang program Dropship yang telah saya lancarkan.
Program ini simple sahaja. Ia berkenaan produk kesihatan "Extreme Energy Coffee".

Ia baru dilancarkan pada bulan September 2012 oleh syarikat BYG Worldwide Berhad.
Untuk maklumat lanjut berkenaan produk & syarikat boleh KLIK DISINI http://bit.ly/Pj7YlJ

Kepada yang ingin mengetahui maklumat lanjut berkenaan program Dropship ini,
ANDA boleh email kepada saya di [email protected] atau hubungi saya di 012.6960653 / 019.7047214.

Komen ANDA semua saya alu-alukan bagi
menambah baik program ini.
Terima kasih semua.. =)
 

zolham

Newbie
Joined
May 20, 2010
Messages
153
Points
16
jadi nak kena ambil sekurang-kurangnya tiga perkataan kat seacrh box lepas tu phrase keyword berkaitan. niche ape yg kurang persaingan?
Susah nak cakap niche mana yang kurang persaingan. Yang penting cara kita promosi nak kena betul.

Kalau cara promosi OK, nak bersaing dalam niche mana-mana pun takde hal ;)
 
Last edited:

Ahmad Bukharie

freshman
Joined
May 28, 2011
Messages
16
Points
1
Betul,hanya pilih niche..dan kumpul list serta promosi secara soft sell dan hard sell..




p/s: Pakar Affiliate Mykad Smart Shopper
 

nawza21

freshman
Joined
Dec 30, 2012
Messages
58
Points
6
salam.. bro.. belajar dkat warrior forum.. sana bnyk internet marketer yg hebat2.. tp jgn beli produk mcm2 yg x yakin taw.. haha.. nnt abis duit je mcm saya.. silap saya, saya beli mcm2.. tp x praktik kan.. huhu..
xpe2.. saye pon newbie.. ilmu itu penting.. bnyk cara nye nak buat duit online ni.. bukan affilliate je semata.. tp insyaAllah.. usaha tangga kejayaan.. jom usaha sesame ye geng wangcyber.. ^_^
 

anasfarysa

freshman
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Points
6
saya kini sedang fokus dalam satu niche sahaje..kuncinya adalah bila kita cari prospek pastikan kita turut menyimpan maklumat prospek jangan lepaskan begitu sahaja..
 
Top