baru berjinak2 dengan affliate

Joined
Aug 9, 2012
Messages
119
Likes
0
Points
0
Offline
#41
Terima kasih Bro Zolham kerana kongsi info yang berguna. :)

Perkara yang paling penting dalam perniagaan tidak kira
Affiliate Marketing atau jual eBook atau apa-apa sahaja ialah
kita mesti tekun berusaha.

Jika kita rajin dan sabar, saya pasti kita semua akan berjaya! ;)
 
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
#42
jadi nak kena ambil sekurang-kurangnya tiga perkataan kat seacrh box lepas tu phrase keyword berkaitan. niche ape yg kurang persaingan?
 
Joined
May 25, 2009
Messages
411
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#44
NAk tambah power lagi tawarkan bonus yang berkaitan dengan produk yang anta promosikan kepada bakal pelanggan anda ..

tak tahu nak bagi bonus apa..?? mudah saja.. anda lihat apa yang tak ada pada produk aff anda itu kemudian senaraikan kemudian cari produk yang mempunyai lesen jual semula dan offer pada mereka.. itu saja tips ringkas dari saya.. :-D semoga berjaya
 
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
#46
NAk tambah power lagi tawarkan bonus yang berkaitan dengan produk yang anta promosikan kepada bakal pelanggan anda ..

tak tahu nak bagi bonus apa..?? mudah saja.. anda lihat apa yang tak ada pada produk aff anda itu kemudian senaraikan kemudian cari produk yang mempunyai lesen jual semula dan offer pada mereka.. itu saja tips ringkas dari saya.. :-D semoga berjaya
betul tu salah satu cara guna teknik bonus killer
 
Joined
May 28, 2011
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#50
Disini banyak otai-otai affiliate yg tak kedekut ilmu..kena bnyk belajar..maklumla newbie..bukan newbie pun kena belajar lg..Tumpang lalu dan minta izin,disini saya ada juga buat affiliate marketing secara offline..iaitu program mykad smart shopper..kita dapat komisyen daripada "retailing"/Perbelanjaan orang ramai..InsyAllah,sekiranya tuan/puan ingin mengetahui lebih lanjut boleh PM atau add FB bukharie.baharudin..kerana program ini memerlukan kefahaman 100%..InsyAllah,sy menolong sekadar yg termampu..
 
Joined
Oct 20, 2012
Messages
71
Likes
0
Points
6
Offline
#53
Hi!

Saya ahli baru disini..

Saya bercadang untuk lancar satu program Affiliate minggu depan.
Minta tolong rakan semua komen tentang produk & syarikat ini.

Boleh KLIK di link saya dibawah yag ada tulis EXtreme Energy Coffee.
Feedback rakan semua sangat diharapkan.

Tq semua.. :)
 
Joined
Oct 20, 2012
Messages
71
Likes
0
Points
6
Offline
#56
Salam TT & semua..

Mohon izin untuk beritahu info tentang program Dropship yang telah saya lancarkan.
Program ini simple sahaja. Ia berkenaan produk kesihatan "Extreme Energy Coffee".

Ia baru dilancarkan pada bulan September 2012 oleh syarikat BYG Worldwide Berhad.
Untuk maklumat lanjut berkenaan produk & syarikat boleh KLIK DISINI http://bit.ly/Pj7YlJ

Kepada yang ingin mengetahui maklumat lanjut berkenaan program Dropship ini,
ANDA boleh email kepada saya di xuwryn@gmail.com atau hubungi saya di 012.6960653 / 019.7047214.

Komen ANDA semua saya alu-alukan bagi
menambah baik program ini.
Terima kasih semua.. =)
 
Joined
May 20, 2010
Messages
151
Likes
0
Points
16
Offline
#57
jadi nak kena ambil sekurang-kurangnya tiga perkataan kat seacrh box lepas tu phrase keyword berkaitan. niche ape yg kurang persaingan?
Susah nak cakap niche mana yang kurang persaingan. Yang penting cara kita promosi nak kena betul.

Kalau cara promosi OK, nak bersaing dalam niche mana-mana pun takde hal ;)
 
Last edited:
Joined
May 28, 2011
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#58
Betul,hanya pilih niche..dan kumpul list serta promosi secara soft sell dan hard sell..




p/s: Pakar Affiliate Mykad Smart Shopper
 
Joined
Dec 30, 2012
Messages
55
Likes
0
Points
6
Offline
#59
salam.. bro.. belajar dkat warrior forum.. sana bnyk internet marketer yg hebat2.. tp jgn beli produk mcm2 yg x yakin taw.. haha.. nnt abis duit je mcm saya.. silap saya, saya beli mcm2.. tp x praktik kan.. huhu..
xpe2.. saye pon newbie.. ilmu itu penting.. bnyk cara nye nak buat duit online ni.. bukan affilliate je semata.. tp insyaAllah.. usaha tangga kejayaan.. jom usaha sesame ye geng wangcyber.. ^_^
 
Joined
Jul 18, 2012
Messages
46
Likes
0
Points
6
Offline
#60
saya kini sedang fokus dalam satu niche sahaje..kuncinya adalah bila kita cari prospek pastikan kita turut menyimpan maklumat prospek jangan lepaskan begitu sahaja..
 
Top