baru berjinak2 dengan affliate

Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
saya baru je start join affliate ni..tp saya tak yakin benda ni boleh jana wang..saya baru buat promosi kecil2an..harap otai2 di wc bley bg tunjuk ajar kalau btol benda ni boleh wat duit.harap semua nak membantu saya yg masih berjinak2 dalam bidang ni..thanks..sharing is caring
 

ozil

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
2
Points
0
subscribe jomaffilite.com utk mengetahui lebih lanjut.
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
thanks bro
 

Mona

freshman
Joined
Jul 10, 2011
Messages
52
Points
0
Harap cepat belajar yer..:)
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
mcm mana nak tau ade cabaran2 terbaru utk aaffliate ni bro mawfiz?
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
thanks warga wc :)
kalau ade info2 terbaru pasal affliate ni pliz inform saya ye..
sharing is caring kan :)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Apa khabar eifa...Selamat datang...

Nak buat duit dengan perniagaan internet perlu ada keyakinan...

AFFILIATE boleh buat duit lumayan jika betul dengan caranya...

Jangan mudah putus assa eifa... :)
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
ok.tq bro.saya tak kan putus asa
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
ok.tq bro.saya tak kan putus asa punyer.
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
daftar je kat jomniaga.com atau klikjer.com
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
thanks..saya dah join da klikjer.com dgn jomniaga.com tu..alhamdulillah..da byk dah click..means link saya dah ade yg view..doa2kan lah ade yg nk membeli ebook dr link affiliate saya tu.amin..pape pon thanks warga wc sbb byk bg cdgn..hope saya berjaya.insyallah :)
 

jebon

freshman
Joined
Nov 4, 2011
Messages
716
Points
0
kena sabar..nanti ada jualan tu..dulu saya mcm tu juga..skrg alhamdulilah..adalah skt2 dlm ac masuk..
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
insyallah..saya usaha lagi.doa2kan lah
 
Top