barang nk jual di ebay

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
king of restoration tu rancangan kat astro..hehehe..diaorg repair brg2 lama yg dah takde manual tu...ikutkan berapa ramai yg simpan manual kan...so kalau ada potensi mmg boleh mencuba huh! paling tidak pun untuk feedback mmg TERBAIK!
 

maizul.com

Newbie
Joined
Oct 3, 2009
Messages
716
Points
0
bagi yang baru nak bermula & tak tahun nak jual apa cari barang yang murah dari pembekal & tengok diebay barang tersebu laku atau tidak di ebay... sekiranya ada permintaan tersebut... tiru sahaja bagaimana penjual yang telah berjaya menbuat jualan....

harga mula bidaan dengan 0.01 sen sengat menarik perhatian pembeli... sekiranya anda rugi pun anda tak rugi banyak sbb anda mula menjual dengan benda yang piling murah yg boleh didapatkan pada pembekal...

ikut sahaja penjual yang telah berjaya barang yang serupa.... berapa harga permulaan yang dia letak... berapa hari bidaan dijalankan,, kata kunci apa yang digunakan pada tajuk barang... penerangan produk yang dia tulis dll...

yang penting ada faham bagaimana konsep berniaga dropship di ebay dari A-Z.
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
bagi yang baru nak bermula & tak tahun nak jual apa cari barang yang murah dari pembekal & tengok diebay barang tersebu laku atau tidak di ebay... sekiranya ada permintaan tersebut... tiru sahaja bagaimana penjual yang telah berjaya menbuat jualan....

harga mula bidaan dengan 0.01 sen sengat menarik perhatian pembeli... sekiranya anda rugi pun anda tak rugi banyak sbb anda mula menjual dengan benda yang piling murah yg boleh didapatkan pada pembekal...

ikut sahaja penjual yang telah berjaya barang yang serupa.... berapa harga permulaan yang dia letak... berapa hari bidaan dijalankan,, kata kunci apa yang digunakan pada tajuk barang... penerangan produk yang dia tulis dll...

yang penting ada faham bagaimana konsep berniaga dropship di ebay dari A-Z.


Bg sy la..nk copy org lain listing pn blh tp kna edit2 la ckit bg xsme..kantoi..hbs la..
yg bid 0.01 sen..kalo sy mmg sy cari brg yg hot demand..tkot nnty rugi byk..heehe..

sekadar pndapat boobie sal ebay..hehe:D
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
bagi yang baru nak bermula & tak tahun nak jual apa cari barang yang murah dari pembekal & tengok diebay barang tersebu laku atau tidak di ebay... sekiranya ada permintaan tersebut... tiru sahaja bagaimana penjual yang telah berjaya menbuat jualan....

harga mula bidaan dengan 0.01 sen sengat menarik perhatian pembeli... sekiranya anda rugi pun anda tak rugi banyak sbb anda mula menjual dengan benda yang piling murah yg boleh didapatkan pada pembekal...

ikut sahaja penjual yang telah berjaya barang yang serupa.... berapa harga permulaan yang dia letak... berapa hari bidaan dijalankan,, kata kunci apa yang digunakan pada tajuk barang... penerangan produk yang dia tulis dll...

yang penting ada faham bagaimana konsep berniaga dropship di ebay dari A-Z.

info yg menarik nie...
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
ramai rakyat malaysia dah mula cr makan kat eBay nie..kalo boleh sbg org baru, jgn lah kita rosakkan harga pasaran (market)..follow je harga org lain jual walaupon kdg2 harga yg kita dpt lbh murah dr lain2 seller..situasi ini menguntungkan buyer tp merugikan semua seller yg jual produck tersebut..
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
ramai rakyat malaysia dah mula cr makan kat eBay nie..kalo boleh sbg org baru, jgn lah kita rosakkan harga pasaran (market)..follow je harga org lain jual walaupon kdg2 harga yg kita dpt lbh murah dr lain2 seller..situasi ini menguntungkan buyer tp merugikan semua seller yg jual produck tersebut..

setuju sgt2...market kene jaga...
 

sylverfist

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
181
Points
16
baru ajer nak list tetiba ada limit la plak..pilih kasih tol la ebay ni...hehe

Listing Alert

Your account is currently ineligible to sell this type of item.

Some items are subject to selling limits which help us maintain a vibrant online marketplace. These limits affect many sellers.

Sellers who have both exceptional performance metrics and a proven history of selling similar types of items for a minimum of 90 days may be eligible to list these items.

If you would like eBay to review your limits please email Customer Support.

刊登警告

您的賬戶目前無法刊登此類物品。

為了維護安全的交易環境,我們會對特定刊登物品採取出售限制。這些限制會影響到部分賣家。

有非常良好的表現並且在此類物品銷售方面保持最少90天的正面出售記錄的賣家將可能獲得刊登資格。

如希望 eBay 審查您的限制或有任何疑問,請到「客戶服務」以電郵與我們聯絡。 如果您想了解更詳細的信息,繁体中文請參考刊登警告幫助頁面,簡體中文請參考刊登警告幫助頁面。
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
baru ajer nak list tetiba ada limit la plak..pilih kasih tol la ebay ni...hehe

Listing Alert

Your account is currently ineligible to sell this type of item.

Some items are subject to selling limits which help us maintain a vibrant online marketplace. These limits affect many sellers.

Sellers who have both exceptional performance metrics and a proven history of selling similar types of items for a minimum of 90 days may be eligible to list these items.

If you would like eBay to review your limits please email Customer Support.

刊登警告

您的賬戶目前無法刊登此類物品。

為了維護安全的交易環境,我們會對特定刊登物品採取出售限制。這些限制會影響到部分賣家。

有非常良好的表現並且在此類物品銷售方面保持最少90天的正面出售記錄的賣家將可能獲得刊登資格。

如希望 eBay 審查您的限制或有任何疑問,請到「客戶服務」以電郵與我們聯絡。 如果您想了解更詳細的信息,繁体中文請參考刊登警告幫助頁面,簡體中文請參考刊登警告幫助頁面。

ni macm kna tukar category jea..
 
Top