barang nk jual di ebay

al-pudin

freshman
Joined
Nov 10, 2010
Messages
94
Points
0
bosan r ebay..utk newbie nak naik susah..nak kena ada +ve feedback byk br dapat listing brg byk..kalo x limited jer..da lar nak verified punya lar susah..tp bila dah verified nak kena ada +ve feedback pulak daaa..dah lar listing dapat masuk sikit jer,pastuh hanya sekalik sebulan jer dapat up listing..habes listing 10 hari kena tunggu next month pulak..tension akuu
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
bosan r ebay..utk newbie nak naik susah..nak kena ada +ve feedback byk br dapat listing brg byk..kalo x limited jer..da lar nak verified punya lar susah..tp bila dah verified nak kena ada +ve feedback pulak daaa..dah lar listing dapat masuk sikit jer,pastuh hanya sekalik sebulan jer dapat up listing..habes listing 10 hari kena tunggu next month pulak..tension akuu

Memang bosan bro..gile2 bosan huh...heheheh...tp kalau istiqamah buat ebay ni..hari2 senyum jerk tgk instant payment huh...ebay bukan for short term money..long term mmg SEDAP!
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
Memang bosan bro..gile2 bosan huh...heheheh...tp kalau istiqamah buat ebay ni..hari2 senyum jerk tgk instant payment huh...ebay bukan for short term money..long term mmg SEDAP!

hati mahu kasi kering bak kata otai2 ebay nie...n satu lg...kene byk akaun la...huhu

bab byk akaun nie, masih belajar lg..ada sesiapa blh tlg ajo?
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
hati mahu kasi kering bak kata otai2 ebay nie...n satu lg...kene byk akaun la...huhu

bab byk akaun nie, masih belajar lg..ada sesiapa blh tlg ajo?

Yg penting kena rajin buat research niche gak...lps raya ni kena panaskan enjin balik..akaun sume dah sejuk beku..hehehe
 

azrulfist

freshman
Joined
Jun 6, 2010
Messages
6
Points
0
Salam bro,sy newbie ebay.Leh tak share ngan sy barang niche tu ape??ape yg sy taw barang vero je....
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
aku pun layan complete listing jerk huh..advanced2 search bolehlah subscribe terapeak ke..just tambah2 info..kita jadi bosan satu sbb jerk...bile apa kita buat tu hasil tak seberapa..kalau dpt hari2 instant payment mesti mode berapi2 jerk tiap2 hari kan..
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
aku pun layan complete listing jerk huh..advanced2 search bolehlah subscribe terapeak ke..just tambah2 info..kita jadi bosan satu sbb jerk...bile apa kita buat tu hasil tak seberapa..kalau dpt hari2 instant payment mesti mode berapi2 jerk tiap2 hari kan..

hari2 dapat tgk income cun...bersemangat gak la...
 

sylverfist

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
181
Points
16
apa pendapat korang tentang jual manual kat ebay...manual kereta ke...manual mesin lama ke...ramai aku tgk yg jual...nak kata senang mmg senang...cuma aku baca....hati-hati jual manual manufacturer yang masih "hidup"...contoh toyota...tak pasal2 dapat surat dari lawyer depa...so kene jual manual yang dah "pupus" manufacturer dia...ke ada barang lain yang best and senang nak jual?
 

maizul.com

Newbie
Joined
Oct 3, 2009
Messages
716
Points
0
apa pendapat korang tentang jual manual kat ebay...manual kereta ke...manual mesin lama ke...ramai aku tgk yg jual...nak kata senang mmg senang...cuma aku baca....hati-hati jual manual manufacturer yang masih "hidup"...contoh toyota...tak pasal2 dapat surat dari lawyer depa...so kene jual manual yang dah "pupus" manufacturer dia...ke ada barang lain yang best and senang nak jual?

laku ke benda ni bro?
 
Top