barang nk jual di ebay

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
224
Points
0
sapa tau..sy nk jual brg dekat ebay..tp xtau brg apa n nk amek kat mna tlg
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
sapa tau..sy nk jual brg dekat ebay..tp xtau brg apa n nk amek kat mna tlg

ngeh3.... ce bgtau brg ape nk jual tu? hehe
 

nickputera

Newbie
Joined
Oct 30, 2008
Messages
53
Points
6
beli jer ebook rempit ebay V2, dropship terbaik dari ladang, sesuai bagi newbie...confirm dapat USD pertama, saya dah beli dan saya dah baca...memang terbaik. kalau nak multiple account boleh dapatkan bonus saya..
 

edi

freshman
Joined
Feb 19, 2009
Messages
4
Points
0
Kalau jual di ebay malaysia, orang dari negara luar boleh beli ke tak?
 

sylverfist

freshman
Joined
Jan 17, 2009
Messages
181
Points
16
Kalau jual di ebay malaysia, orang dari negara luar boleh beli ke tak?

salam bro...memang boleh...just bgtau kat shipping policy yg shipping boleh dibuat ke sekian sekian negara...kalu buat dropship....kena tanya depa...sebab ada negara yang depa tak hantar...
 
Top