>>BARANG HOT<<Rahsia Selamber Saya POW RM600 drpd Setiap Pelanggan, T'BONGKAR!!!

Joined
Dec 3, 2009
Messages
279
Likes
7
Points
0
Offline
Jadi memang panduan menggunakan open source untuk setup web e-commerce la?
Yup. tp sy jual panduan ni n bknnya script. sbb tu saya kata script disertakan sekali.


apa pro and kons open source ni ek? :)
bleh saper2 tunjukajar or terangkan?
pro dia kita tak perlu bayar apa2 untuk lesen penggunaan script diorg. kons dia org lain pn pakai script yg sama kot.

:)
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
urusniaga yg lancar dgn pembeli yg jujur =) tq bro
yeyyyyyy.. dapat 1st iTrader....... hehe :D
thanks, bro.... :)

ps - nantikan review aku........ hehe :D
(mungkin lusa, coz aku nak berpindah esok...... hehe)
 
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,514
Likes
1
Points
0
Offline
Hehehehe...
Mmg best ler panduan ni...
Newbie friendly...
dan aku berjaya create 1 demo site...
tp x costumize sndiri ler..
just follow panduan tu jer..
mmg best..nnt aku modify2 sikit ler...
nak tgok?
nah http://www.kedaidemo.co.cc
Cun r kedai ko.. Macam amazon site jew...
Sebenarnya TT nie member aku... Menuntut bersama david koperpil dulu :))
Ke caner TT?

Uihhhh cam bez je kan... Xsemena2 aku jatuh cinta.. hohohoho
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
279
Likes
7
Points
0
Offline
Hehehehe...
Mmg best ler panduan ni...
Newbie friendly...
dan aku berjaya create 1 demo site...
tp x costumize sndiri ler..
just follow panduan tu jer..
mmg best..nnt aku modify2 sikit ler...
nak tgok?
nah http://www.kedaidemo.co.cc
Hohoho.. tq n tahniah bro..

jika nk jual semula boleh ke edit seperti nama dan lain2 yg boleh di guna pakai..t q
Yer boleh.. :)

Cun r kedai ko.. Macam amazon site jew...
Sebenarnya TT nie member aku... Menuntut bersama david koperpil dulu :))
Ke caner TT?

Uihhhh cam bez je kan... Xsemena2 aku jatuh cinta.. hohohoho
Kita blaja apa ngn david koperpil bro? hehe
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
Hehehehe...
Mmg best ler panduan ni...
Newbie friendly...
dan aku berjaya create 1 demo site...
tp x costumize sndiri ler..
just follow panduan tu jer..
mmg best..nnt aku modify2 sikit ler...
nak tgok?
nah http://www.kedaidemo.co.cc
kedai demo pun dah power tu...

cuma aku nak bagi warning sikit dekat ko...

--> warning camner pulak...?

camni jer warning nya...




jangan ngada ngada nak buat services setup kedai kepada costumer ko...

sebab apa...

sebabnya macam kata tt dalam thread jualannya...

ko akan dapat paling kurang rm600...

ce cuba ce cuba try... rm600 dengan selamber aje ko akan dapat... :D


selamat maju jaya...
 
Last edited:
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,196
Likes
1
Points
38
Offline
kedai demo pun dah power tu...

cuma aku nak bagi warning sikit dekat ko...

--> warning camner pulak...?

camni jer warning nya...




jangan ngada ngada nak buat services setup kedai kepada costumer ko...

sebab apa...

sebabnya macam kata tt dalam thread jualannya...

ko akan dapat paling kurang rm600...

ce cuba ce cuba try... rm600 dengan selamber aje ko akan dapat... :D


selamat maju jaya...
Hehehehe...
Thanks 4 da advice...
hehehehehehe.....
 
Top