Banyak jenis hartanah mampu milik di Malaysia selain Rumawip dan PR1MA,yang ke 3 tu confirm ramai yang baru tahu

firdausdmark

freshman
Joined
Jul 30, 2019
Messages
1
Points
1
Age
34
Selain Rumawip dan PR1MA ada satu lagi hartanah rumah undercon baru launch yang mampu milik kat Kuala Lumpur ni
.
Apa korang nak buat kalau jumpa condo 3 bilik size 9xxsqft dekat tengah-tengah KL harga bawah RM400k ?
.
Ye bro, ni tengah KL ! Drive pergi Mid Valley / Bangsar dalam 10 minit sampai.
.
Steady kan. Siapa nak tahu, click je link bawah ni

BM : https://www.rumahundercon.com/the-hipster-taman-desa-kuala-lumpur-bm/

English : https://www.rumahundercon.com/the-hipster-taman-desa-kuala-lumpur-eng/
 
Top