Bantuan diperlukan - Sistem Affiliate Lite V2 Error

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
salam rakan2 Wc.. imabiz ade problem pada sistem affiliate lite v2.. sebelum nie install pada wordpress takde masalah.. tapi yang terbaru nie imabiz install, bila submit borang pengesahan pembayaran die kuar error nie..

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public_html/pwjafflite_form_submitpayment.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 23

dah letih nak godek2.. coding sistem nie pun bukan boleh edit.. hehe.. harap yang pakar boleh bantu imabiz.. tq..
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
error bila submit form berjaya.. pembeli dan admin dapat emel tempahan.. tapi diwebsite tidak direct ke terimakasih.html..

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public_html/pwjafflite_form_submitpayment.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 23

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/pwjafflite_form_submitpayment.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:23) in /public_html/pwjafflite_form_submitpayment.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 97
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
alamak.. ade pakar tak kat sini.. ke sebab php version yerk..?/ imabiz search kat google banyak terjadi bila php latest version.. nak edit code takleh sebab sistem affiliate nie encode.. huhu...
 

21UmaR

Senior
Joined
Oct 6, 2009
Messages
819
Points
18
alamak.. ade pakar tak kat sini.. ke sebab php version yerk..?/ imabiz search kat google banyak terjadi bila php latest version.. nak edit code takleh sebab sistem affiliate nie encode.. huhu...
baru tau boleh install di wordpress. ingatkan aff lite tu boleh install di html page jer..
xdapat nak tolong..
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
kalau dah encode, susah ler...
 
Top