bantuan anda yang mahir dalam blogspot diperlukan..

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
salam sahabat wangcyber, saya mempunyai masalah dalam blogspot.saya baru jer tukar templat sebelum ni blog saya dibahagian menu contoh home,kesihatan,kecantikan,hubungi,info kesemuanya adalah blog yang berlainan dgn erti kata lain 5 blog
jd ia amat merugikan sedangkan dengan 1 blog kita blh pecahkan mengikut menu di atas..

persolan saya jika saya tulis entri kesihatan bagaimana caranya nak memastikan entri itu diruangan menu kesihatan?

sebabnya saya dah tulis artikel kesihatan dibahagian bawah label saya masukkan kesihatan namun bila klik pada menu kesihatan tak ada entri saya saya buat
harap anda dapat membantu
 

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
alhamdullilah ok kawan2 terima kasih dah blh..
 

Mohd Rasidi

freshman
Joined
Dec 28, 2011
Messages
247
Points
0
kalau tak mahir nk buat drop down, rase nye tak payah kot ..kt blog saya tak buat mcm tu pun sbb sebelum ni saya buat mcm tu, habis code analytic ilang ...4 ari google analytic tak detect :(
 
Top