Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Dah takde org kena remove lagi ke? atau AN ni hangat2 taik ayam je?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
sekali lagi try kalau tak lepas the refund je la.
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
kalau xlepas.. boleh order jer mospad dgn bro grandsazer...
pm je dia... siap tracking number...:)

p/s: saje tlg promote tp aku xde komisen yek...

wah..bagus tu..nanti nak pm dia la..
tq bebanyak lutfee. :)

sekarang ni kita dah ada banyak soluttion untuk AN ni.
Jam n mosped dah ada dropship kat mesia. siap traking number lagi...

Untuk mereka yang seperti saya ni, sure menarik nafas lega.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Orait...akan kuturuti katamu itu :)
Tq vm n d geng...

aku dh guna dah perkhidmatan bro granszer..mantap...siap ada tracking no...siap order dlm 2-3 hari n terus pos...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
hahaha...saya pun dah kena. mosped coach ngan epal..4 lak tu...

Apa nak kata kat buyer ni? Terun refund duit dia or tra buat order lagi?
Hari tu kata nak play safe. Coach tu bapak vero apa.
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
hari ni baru kena sehelai baju remove. haprak tul.
 

bmw_7series

freshman
Joined
Dec 30, 2007
Messages
124
Points
16
Age
34
wah..bagus tu..nanti nak pm dia la..
tq bebanyak lutfee. :)

sekarang ni kita dah ada banyak soluttion untuk AN ni.
Jam n mosped dah ada dropship kat mesia. siap traking number lagi...

Untuk mereka yang seperti saya ni, sure menarik nafas lega.

tumpang tnye,kt mane nk dptkn service tu ek??
 
Top