Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
aku rasa mmg betol la hipotesis sifu optom kita.....at least kena skali....stakat ni, semua apple mousepad aku clear kecuali audi je.....padahal order pd tarikh yg sama....
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
ada ckit berita baik utk seller² jam...aku x sure sgt tentang web nie...
tp boleh cuba...tuan punya website pernah buat offer dkt thread sebelum nie... sila jamu mata dahulu....
http://watchdropshipper.com/

jam nye pon nampak menarik......boleh try ni.....

ps: bro apa citer cik baba tu.....heheheh
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
aahhaha dropship kak ani..

3 hari 3 malam dok kira dari segala segi, keputusannya ... buat masa ni takleh buat dropship mospad. masalah kat rege. mahal sgt org taknak order, kalo murah nanti buat penat jer.

tapi simpan as kiv. peh ni kalo nak buat, leh kuarkan dari arkib..
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
hehehe aku dah join. senang aku nak kutuk ke maki ke nanti.
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
abang-abang semua...
kalau AN ni cancel barang kita dia notice kat mana?

ebay dah hantar reminder... DSR jatuh teruk.. ini suma bery punya pasal!!
hahaha.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
abang-abang semua...
kalau AN ni cancel barang kita dia notice kat mana?

ebay dah hantar reminder... DSR jatuh teruk.. ini suma bery punya pasal!!
hahaha.
Ko pegi check kat dollar history

aku tgh tunggu owner dia anto jam kat aku plak...
kalau ia adalah indah dan lebih menarik dr si berry tua kutuk tu...
apa salahnya guna malaysia punya dropship plak... :)
Entah2 cawangan berry kat sini. ekekeke
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
harga dia pulak camana?

harga yg aku tahu sama mcm AN gak ($6.99) cuma shipping je kita kena cas dlm $1.50, tgh tggu info lanjut dari owner, tp betul kualiti lebih mulia dari AN sbb sample aku dh dpt dan mmg puas hati..lg pun website tu dh mula menerima tempahan. tp aku x pasti cara dia beroperasi...:D
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
dia bukan warga wc jugak ker (watchdropshipper.com)? yg sy tau, dia mmg otai ebay, jual byk jam .. sapa agaknya ya...hmmm :rolleyes:
 
Top