Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
35
aku rasa berry usha thread vero VM la jadi rujukan.
 

Skima

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
22
Points
1
aku rasa mmg Berry and team ni jual kat ebay, so diorg nk bunuh competitor. kalo x takkan la diorg nk gali kubur sendiri?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
dh jelas lg bersuluh...confirm bulan nie AN kena dispute lg ngan aku.... kurang asam punya berry......
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
nasib baik seller2 item vero tak ada store, kalau tak, teruklah nak end listing brg2 vero yg AN reject
 

phantomvoter

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
214
Points
0
Age
34
vero tu ape? kawan zoro ke? hahaha....
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Hari ni aku kena 2 apple satu Ford. Ford ni dah kena cancel ari tu then aku reorder lagi guna nama lain. Pun kena cancel jugak. Kesemua item ni aku dah rename nama lain. Dan semua nya adalah mousepad. Mmg mangkuk ayun dia org ni.
 
Last edited:

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
aku rase mmg tak lepas walau tukau nama..sbb diorg bgtau diorg akan cancel berdasarkan gambar pada order...ngee
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
Hari ni aku kena 2 apple satu Ford. Ford ni dah kena cancel ari tu then aku reorder lagi guna nama lain. Pun kena cancel jugak. Kesemua item ni aku dah rename nama lain. Dan semua nya adalah mousepad. Mmg mangkuk ayun dia org ni.

xde ke supplier mousepad kosong kat malaysia? klu ada bleh kita print & tampal sendiri & pos EMS hehe
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
kalau tak silap, rasanya ada tapi dia jual dalam kuantiti yang byk saja, bukan sikit2. nanti sy cek dan sy akan update kat sini nanti ...
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
tiada masalah jika print baju dgn saya.. wakakakakak.. :D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
tiada masalah jika print baju dgn saya.. wakakakakak.. :D
Hahaha mmg kena timing ahh... kalau ko bleh print mouse pad sekali ok gak. baju aku dah tak laku...wakaka.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Hahaha mmg kena timing ahh... kalau ko bleh print mouse pad sekali ok gak. baju aku dah tak laku...wakaka.

zaman moden ni org dah tak jual mosepad bro..
ko dgn optom aje jual mosepad .. hehehe.. org dah jual tupperware la.. wakakakakkkakakaka :D
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,439
Points
38
weii akunyer advance le. aku jual mousepad + free t-shirt..tu pasal tshirt vm dah x laku. kuang3
 
Top