Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
sifu2...aku nk tnya sket...aku dh buat order nga AN ni..pas 2 hri processing diorg mark status handle shipped,pastu aku pon mark la item dh shipped kt ebay..pas 2 3 hri AN cancel blk order aku tu sbb copyright..so status handle jdi copyright..
so cmner aku nk buat ni...ban**** tol la AN ni,blh plak main tukar2 status hanlding

bro, yang AN cancel ni vero ke?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Nasihat aku....kepada sesiapa yang jual mousepad apple lebih baik naikkan harga sikit supaya boleh tampung harga bro gransazer kita....
Bagi aku, aku mmg tak ubah lagi krn harga aku mmg tinggi sikit drp pasaran....

Sekrg ni gransazer dh melangkah setapak lagi.....sila refer kpd worldezam nye posting di atas....
 

grandsazer

Newbie
Joined
Sep 18, 2006
Messages
292
Points
16
timakasih - timakasih, sebab tu tersedak time makan tadi, nama ku disebut di sini. hehehe

kalau ada yang nak test run nak main-main dulu, saja nak tgk the whole process pembelian kat web tu, di alu-alukan coz masih dlm testing lagi. tapi kat kotak special instruction tu taip TESTING. jadi saya tahu yang ni nak test je.....
 

ohduit

freshman
Joined
Jul 25, 2009
Messages
63
Points
0
aku dah byk kali order ngan grandsazer, siap ada tracking number lg...

mggu depan AN start cuti CNY, smpai 19/2...
kalu buyer nk cepat, trus order ngan grandsazer, senang...

Saya tak pernah lagi try servis bro Grandsazer...agaknya ada tak mouse pad versi round??..

Sempena cuti AN kena cari alternatif lain untuk dijual di eBay..nak try produk fizikal lah pula..macam menarik ja seperti yang dibincang dalam thread sebelah
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
Saya tak pernah lagi try servis bro Grandsazer...agaknya ada tak mouse pad versi round??..

Sempena cuti AN kena cari alternatif lain untuk dijual di eBay..nak try produk fizikal lah pula..macam menarik ja seperti yang dibincang dalam thread sebelah

x pasti plk ada ke x round mousepad ngan gransazer. try contact dia..

tu la..aku pun fkir nk try produk fizikal gak, msih mencari-cari lg produk ape nk d jual..
 

wak luuuu

freshman
Joined
Dec 9, 2009
Messages
136
Points
0
sengal si AN ni,byk mslh btol..xpsal2 account kne gntung sbb byk dpat -ve dr buyer..
aku bg email kt depa mntk list,tp dia cuma bg 3 je..coca-cola,bmw ngn apple..tp ble bce treat ni,byk gak yg kne removed..bkn stkat mousepad je..segala bnde yg print gmbr2 gitu,msti kne remove..dhla lmbt update,msg xbg..tau2 ble check bulk order,ade de yg kne cancel..bengng btol mcm nie..:mad:
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
x pasti plk ada ke x round mousepad ngan gransazer. try contact dia..

tu la..aku pun fkir nk try produk fizikal gak, msih mencari-cari lg produk ape nk d jual..

ade kot round..setahu aku ade..tak tahu plak klu dah cancel..
 
Top