Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
abg virtualm tu hari2 online, leen jgn risau, buzz jek YM dia sbb dia connect terus laptop dia ke speaker Altec Lansing, sure dia bingkas bangun dari tido2 ayam nya tu.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
MANGKUK AYUN SI BUAH BERRY NI...ARI TU KATA BRG DAH SHIPPED...TUP2 HARI NI DPT EMAIL CAKAP DAH KENA CANCELED..3 PULAK TU...

aku dah bg email nak tgk apa AN jawab.....

ps: nasib baik ada gransazer....ehheheh.....
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
MANGKUK AYUN SI BUAH BERRY NI...ARI TU KATA BRG DAH SHIPPED...TUP2 HARI NI DPT EMAIL CAKAP DAH KENA CANCELED..3 PULAK TU...

aku dah bg email nak tgk apa AN jawab.....

ps: nasib baik ada gransazer....ehheheh.....

mesti dia jwb.. "oleh sebab ko penah dispute aku, maka aku isytihar ko kena TT ke akaun tuan berry"....
si tuan berry nak cover duit angpow anak buah dia so kena cari pendahuluan dari ko...
lg pun dia nk balik mainland china kena cari duit lebih sikit...
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
mesti dia jwb.. "oleh sebab ko penah dispute aku, maka aku isytihar ko kena TT ke akaun tuan berry"....
si tuan berry nak cover duit angpow anak buah dia so kena cari pendahuluan dari ko...
lg pun dia nk balik mainland china kena cari duit lebih sikit...

aku siap ungkit citer lama kat si buah beri tu.....ari tu aku tanya pasal broken item...dia dok diam kira duit je.....siut btol....
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
korang kirim aje buah blueberry kt si berry utk CNY pki EMS.
 

lets_k2

freshman
Joined
Sep 8, 2009
Messages
78
Points
0
ini lah adat bisnes...AN nih men tikam depan2 lgi..klau jumpe bisnes yg men tikam belakang?? wah... lagi haru...:(
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
MANGKUK AYUN SI BUAH BERRY NI...ARI TU KATA BRG DAH SHIPPED...TUP2 HARI NI DPT EMAIL CAKAP DAH KENA CANCELED..3 PULAK TU...

aku dah bg email nak tgk apa AN jawab.....kita semua dah tertipu...

ps: nasib baik ada gransazer....ehheheh.....

ni jawapan si KRONI MANGKUK AYUN SI BUAH BERI TU...

Hi,

We mark shipped when the orders are ready to send to post office. We have canceled them just before we start to send them.

So you may see shipped and then canceled.

We are sorry to inform you that the orders need to be canceled.

Thank you.


dia ingat kita ni ***** kot...takkan la print dulu baru cancelled....siap dh nak ship tu....kalau btol la (print dulu baru check)....memang konpom si beri ni memang mangkuk ayun
:(:confused::-x:!::x
 
Last edited:

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
ni jawapan si KRONI MANGKUK AYUN SI BUAH BERI TU...

Hi,

We mark shipped when the orders are ready to send to post office. We have canceled them just before we start to send them.

So you may see shipped and then canceled.

We are sorry to inform you that the orders need to be canceled.

Thank you.


dia ingat kita ni ***** kot...takkan la print dulu baru cancelled....siap dh nak ship tu....kalau btol la (print dulu baru check)....memang konpom si beri ni memang mangkuk ayun
:(:confused::-x:!::x

ko caya ckp dier?
mana ada org print dulu br cancel...
lps tu mana ada org mark anto dulu sebelum anto...
biasa (akulah) anto dulu baru mark shipped....
huhu.. tu cover bengong ler tu...
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
ko caya ckp dier?
mana ada org print dulu br cancel...
lps tu mana ada org mark anto dulu sebelum anto...
biasa (akulah) anto dulu baru mark shipped....
huhu.. tu cover bengong ler tu...

tak kan prcaya kot.....sebab tu dia ambik masa berhari2 nak reply email aku...pikiq punya pikiq...last2 keluar jawapan BO**H tu....slama ni mmg kita kena KENCING dgn dia pasal shipment tu.....mmg confirm that one is system auto generation...

malas la aku nak tanya bnyk2...kang tak pasal2 kena buat "TT" plak...lg haru...order terus dgn gransazer je senang...
 

wings

freshman
Joined
Jul 26, 2008
Messages
579
Points
18
sifu2...aku nk tnya sket...aku dh buat order nga AN ni..pas 2 hri processing diorg mark status handle shipped,pastu aku pon mark la item dh shipped kt ebay..pas 2 3 hri AN cancel blk order aku tu sbb copyright..so status handle jdi copyright..
so cmner aku nk buat ni...ban**** tol la AN ni,blh plak main tukar2 status hanlding
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
kalau aku try reorder balik. selalu aku reorder balik lepas je. tapi tak tau la dia mark ship pastu tak antar pulak kan. jangan lupa keep rekod apa yg ko reorder tu.
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
kalau aku try reorder balik. selalu aku reorder balik lepas je. tapi tak tau la dia mark ship pastu tak antar pulak kan. jangan lupa keep rekod apa yg ko reorder tu.

ye ke lepas.
 

spindizzy

freshman
Joined
Jan 14, 2010
Messages
65
Points
0
kalau aku try reorder balik. selalu aku reorder balik lepas je. tapi tak tau la dia mark ship pastu tak antar pulak kan. jangan lupa keep rekod apa yg ko reorder tu.

aku dah 3 kali reorder keputusan yg hampeh.. item wall clock kalau dia nak cancel order cancel lah mousepad ke, baju ke ada gak alternatif lain yg buat dropship..
 
Top