Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku rasa lepasnie dh x ramai dpt guna AN. newbie2 mcm aku mn nk advance 200usd. so pasti masa nie kak ani N granssazer tersenyum. ahahaha
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Boleh lagi tapi aku rasa mungkin dia org refund balik nanti. waduh2....
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
semua org kene ke? aku blom buat order lagi nih...
 

spindizzy

freshman
Joined
Jan 14, 2010
Messages
65
Points
0
aku rasa lepasnie dh x ramai dpt guna AN. newbie2 mcm aku mn nk advance 200usd. so pasti masa nie kak ani N granssazer tersenyum. ahahaha

utk wall clock sapa yg ada buat?? aku jual wall clock jek sume..
 

volume

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
67
Points
0
aku rasa lepasnie dh x ramai dpt guna AN. newbie2 mcm aku mn nk advance 200usd. so pasti masa nie kak ani N granssazer tersenyum. ahahaha

Kalau kita dah berani letak USD200 sebagai deposit dalam akaun bank AN,lepas tu kita place order,AN belum tentu hantar barang kalau kita bayar diaorg pun

masalah dengan AN tetap akan berlaku(brg hilang,brg x sampai,brg lambat sampai)

Seller macam kita yang akan terus teraniaya

ini cuma salah satu cara AN nak elak dari kena dispute dkt Paypal
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Yang aku risau skrg ni.. kita dok antar duit banyak2 advance kat dia org... cukup je target dia org tutup kedai. lagi haru... mintak jauh ler...
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
AN ni kalau dia buat camtu, komfem aku dispute semua order.. ahahahah...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
kalau ko ada bukak akaun dgn an, bleh tumpang sekaki order sekalik...
mcm mana nak bukak akaun tu? aku belum dpt lagi email si mangkuk ni. aku check forum pun tak jumpa lagi topik pasal ni.
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
kat forum rahsia tu pun senyap jek... xde isu pun...
dah nama pun forum rahsia. takkan dia org nak citer kot. muahhahahaha. sape la yg dispute AN ni... kesian aku peniaga jujur dan baik budi pekerti ni. sob... sob... sob...
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
aku baru jer place order kat AN tadi, so far takder plak msg tu... hum.....
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
aku baru jer place order kat AN tadi, so far takder plak msg tu... hum.....

sama la dgn aku.....place order jam 2.20 pagi tadik.....k je....
aku ingat tak payah la korang letak adv $200 tu dlm AN...senang2 dia org makan duit bunga duit seller ....mmg bijak si berry mangkuk ni....tamak haloba....nak kaut untung cepat dgn makan duit dividen....

silap ari bulan...dia pon cabut naik tongkang lg skali...
 

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
ape kata korang yg ada facebook buat satu group hentam AN. biar dorang alert sikit komen2 dari pengguna. kalo tak buat mcm ni, dorang naik tocang. pastu dalam group tu kita letak kan alternatif lain. biar apek AN kecut telur sikit tengok persaingan.
 
Top