Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Topik Ini Khas Utk VERO Artsnow (bukan ebay)

Setakat ni aku baru kena remove 1 mouse pad. Optom dah kena 3. Enkha27 pun kena. Sape yg dah kena meh share sini. Meh pakat discuss teknik blackhat utk order AN pulak. Adakah si Berry ni dah bukak akaun ebay sendiri dan nak memegang takhta VERO yg dipegang oleh Kekuda selama ini? Perlukah kita semua jual mouse pad gambar kambing atau ayam lepas ni? :confused::confused:

an.jpg



Senarai VeRO si Berry Bin Mangkuk Ayun

1. Hello Kitty
2. Alienware
3. Apple
4. Florida gators
5. Ford
6. Coca-Cola
7. NFL
8. Audi (Logo & Kete)
9. Monster Energy (Tenaga Raksasa)
10. Star Wars
11. Star Trek
12. Starbuck Coffee


Anda dijemput untuk memeriahkan lagi thread ini : http://forum.artsnow.com/ShowPost.aspx?ThreadId=49168
 
Last edited:

kallam

freshman
Joined
May 31, 2007
Messages
1,084
Points
36
aku pon dapat gak
pelik sungguh AN pon ader VERO
siap pulangkan duit ,,,,, keyword "florida_gators"
Thursday, January 07, 2010 4:00 PM $6.99 Canceled Copyright
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
florida gators ni tak banyak pun official merchandise dia aku tgk.
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
AN nk sell sendiri kat ebay.
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
aku semua kene apple mousepad. tapi tempek apple kat underwear/lingerie order boleh lepas pula. kui3
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Sy rasa bro VM kena buat update senarai Vero yg setakat ni dh diremove oleh AN....Update dkt 1st page

1.Florida gators
2.
3.
4.

Kalau setuju....bleh teruskan senarai ni...:D
Lutfee ada cadang tapi sanggup ke korang bocorkan niche2 korang ni? Aku takde hal nya. ekekeke
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
yaaa.....berry dh start ebay kot....dh berjuta-juta niche hot dia dh simpan...
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
pelik betul dgn berry ni....babak vero mcm coach x muncul plak logo appeal?
nie kes berry dengki nie....
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
agak2 twilight yang semua org tau tu pun kena gak ke? :confused:
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
try lah dulu nanti bagi tau kita org. ekekeke
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
mgg kena try. ada nak order brg twilight.
ntah2 ketamakan melanda AN tak..dia nak pulun buat ebay plak..
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
berry tu dh ada berjuta niche x mustahil klu dia pun wat ebay...masuk kiri kanan lg tu...sbb tu brg kita sampai lambat...:)
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
hahah..brg kita tak sampai sbb dia buat dia punya dulu. tak aci ah
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
hahah..brg kita tak sampai sbb dia buat dia punya dulu. tak aci ah

berry bukan aci, dia ah-chai..

tapi pelik2 gak item yg kene cancel kat AN ni..setakat ni aku takder lagi..
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
si ah chai ni cancel vero item berdasarkan ebay punye vero list ke?
 
Top