[BAHAYA!] Baca Thread Ini Sebelum Anda Ingin Menjadi Pakar Affiliate!

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Thanks wawwi. :)

Begitu bersemangat sekali.
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
bukan sahaja baca, malah mengaplikasikan tindakan sekali :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
terima kasih shadow 95. sila berikan testimonial melalui thread ini :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Thanks shadow95 for the testimonial. really appreciated it. :)

Will comeout with the real e-book ;)
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
saya rasa kalau nak ilmu ini dihargai apa kata dikongsikan bersama dalam
forum nih. bukak satu thread case study dan bro boleh kongsikan segala pengalaman dan tips2 dalam affiliate marketing dan juga mengumpul opt in list.

Ramai yang berminat untuk kumpul list tapi diorang tak tau apa langkah yang patut dibuat. Lagi pun terlalu banyak ebook yang menceritakan teknik yang sama saja.

Sure akan famous macam 'diari usahawan ebay berhingus tu'. Percayala cakap saya. Dalam forum ini tak ramai yang saya lihat mereka mulakan thread case study dan kongsikan ilmu yang diajar. Tak salah untuk berkongsi ilmu secara percuma kan?
Kredibiliti akan naik dan bila ada produk nak launch sure ramai yang beli.
Sebab kita dah ada nama dan kita provide more value kepada pelawat.
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
saya rasa kalau nak ilmu ini dihargai apa kata dikongsikan bersama dalam
forum nih. bukak satu thread case study dan bro boleh kongsikan segala pengalaman dan tips2 dalam affiliate marketing dan juga mengumpul opt in list.

Ramai yang berminat untuk kumpul list tapi diorang tak tau apa langkah yang patut dibuat. Lagi pun terlalu banyak ebook yang menceritakan teknik yang sama saja.

Sure akan famous macam 'diari usahawan ebay berhingus tu'. Percayala cakap saya. Dalam forum ini tak ramai yang saya lihat mereka mulakan thread case study dan kongsikan ilmu yang diajar. Tak salah untuk berkongsi ilmu secara percuma kan?
Kredibiliti akan naik dan bila ada produk nak launch sure ramai yang beli.
Sebab kita dah ada nama dan kita provide more value kepada pelawat.

thanks sangat2 atas cadangan anda.
mmg nak buat cam diari usahawan ebay tu.
insyaallah tak lama lagi. :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
thanks a lot shadow95
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
cam menarik..
aku nk download la
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Insyaallah menarik. Baca dan praktikkan :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
tak dapat mail verifikasi lagi, dah kat 30min tunggu ni.. kat spam pun takde lagi.. hehehe, gune autoresponder sendiri ek?

aah. maaf ye kene tunggu. die tunggu cron. kalau x dapat lagi sila inform kat sini. saya akan hantar link. :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Thanks a lot :)
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
SEDIKIT PENGUMUMAN DI SINI!

Saya telah menyiapkan sebuah e-book eksklusif berkenaan dengan GDI (Global Domain International). Anda boleh dapatkan secara percuma melalui link di bawah:
http://aqifstrategi.com/e-book-percuma

Buat pengetahuan anda, saya cuma post dalam thread ini sahaja. Masih dalam perancangan untuk mempromosikan secara besar-besaran. Jadi bertuah kepada anda yang singgah dalam thread ini.
;)
 
Top