Bagus Ke Saya Buat Servis (Kahwin Gadis Bosnia Di Msia Dgn RM 1k Je)

Status
Not open for further replies.

TheGuru

freshman
Joined
May 3, 2007
Messages
511
Points
16
maaf saya tidak lawati thread ni sekian lama, ni update:

tiada masalah untuk buat servis ni, tapi lepas saya pergi lihat dan kaji, saya rasa tidak sesuai

sbb tidak tahu latarbelakang mereka, sbb keluarga mereka tiada di Malaysia

tapi saya dah dapat idea lagi bagus, dimana kita boleh berjumpa keluarga mereka, dan dapat gadis yg baik (apabila saya ziarah keluarga isteri saya org Morocco)

lihat thread saya di sini:

http://www.wangcyber.com/forum/semb...a-murah-termasuk-honeymoon-beri-pendapat.html
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Saya mau yang vietnam... :D
 

puteri_zara

freshman
Joined
Mar 11, 2010
Messages
4
Points
0
Ada tak perniagaan internet yang senang. Maksud saya tak payah susah2 nak buat website dan blog..tanya je kalau ada tolong la syer ngan saya k..
 

krolbiz

freshman
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,624
Points
36
Ada tak perniagaan internet yang senang. Maksud saya tak payah susah2 nak buat website dan blog..tanya je kalau ada tolong la syer ngan saya k..

Hmm.. Apa plak kene mengena ngan awek bosnia? Dalam ebiz, serupa juga dgn bisnez konvensional/offline yg lain.. Perlukan dedikasi, semangat dan usaha yg tak kenal putus asa utk berjaya. Biasanya kalau nak wat website & blog senang, tapi bab marketing tu yg agak mencabar sket. In short, there's no true short cut in ebiz... Apa pon sis boleh juga rujuk kat signature saya bawah nie utk lebih lanjut berkenaan apa yg dicari....
 
Last edited:

TheGuru

freshman
Joined
May 3, 2007
Messages
511
Points
16
sama-sama kita membanteras aktiviti pemerdagangan orang!!!

yup betul, seperti banyak yg ada di dlm dunia skrg, mereka beri service gunakan perempuan pe*****

lihat thread saya satu lagi ttg free service dr saya
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
sempoi na dapat bini putih gebu puas sentiasa best siot
 

amirsyazi

Senior
Joined
Feb 17, 2009
Messages
437
Points
0
ada testimoni dari sesaper ke.. tak pun review copy(gurau je the guru jgn mare yer)
 

eCoswaybiz

freshman
Joined
Sep 13, 2010
Messages
36
Points
0
aku nak 1.. bila boleh kawin? serius ni
 

ZACKER

freshman
Joined
Sep 14, 2010
Messages
27
Points
0
Pastikan niat orang yang ingin berkahwin tu jujur dan bukanye
sekadar untuk memuaskan nafsu atau abaikan tanggugjawab
lepas kawin..ksian gak lau ade yang orang bosnia tu di aniaye.
 
Status
Not open for further replies.
Top