Bagaimana nak ubah hidup anda?

zackicktan

freshman
Joined
Mar 23, 2009
Messages
160
Points
0
The law of attraction dah berjaya menberi kesan kepada kawan online saya, dia dah mula dapat income dan rasa duit. jadi saya rasa saya perlu juga mengkaji LOA ini juga. bahasa english langsung saya tak paham, nasib baik ada dalam bahasa melayu. Thank bro swordion, harap kesannya juga berlaku pada saya dan saya percaya......
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
ambil risiko dan jangan pernah gentar hadapi hidup

terus berjuang
 

jobsapple098

freshman
Joined
Feb 22, 2012
Messages
15
Points
0
aku pun tengah cuma memahami LOA ni. buku The Secrets menceritakan tentang LOA ni. tq swordion.
huang3.jpg

huang2.jpg

huang4.jpg


bro kandungannya lebih kurang sama di dalam The Secrets. Cuma yang ni dalam BM je la.
 
Last edited:

BBphire

junior
Joined
Apr 11, 2011
Messages
117
Points
18
Skrng ni , sy jugak berusaha untuk berubah hidupku.. Kalau tidak, saya hanya rasa sakit hati macam pompuan ni aje.

youtube.com/watch?v=F4-jeu21m8U&feature=youtu.be
 

lailimakhusin

freshman
Joined
Nov 25, 2011
Messages
45
Points
6
Saya percaya kita ada 3 perkara, meminta, menerima dan memberi dan bersangka baik pada semua orang
 

mosumart

freshman
Joined
Apr 5, 2011
Messages
98
Points
6
Terima kasih sebab share mende ni..at list ada 1 ilmu baru.. :) dah page ke4 bace nie..tertarik dengan ayat ni: "apa saja yg anda PIKIRKAN, anda akan MENARIK segala pkara yg berkaitan dgnnye"..
 

anna_tan89

freshman
Joined
Aug 21, 2011
Messages
17
Points
1
jgn berputus asa kalau menghadapi segala cabaran.. skrng ni, aku ingin cuba untuk memikat balik bf saya.. dulu aku buat salah.. sekarang dah sedar .. sebab lepas tengok ni.. haha

xpax.com.my/video/1/
 

pembekalperfume

freshman
Joined
Mar 29, 2012
Messages
7
Points
0
Kalau nak ubah hidup kita, kita kena decide apa yang kita nak. Dan dapatkan apa yang kita perlukan untuk mencapai apa yang kita mahukan.
 

narsira

freshman
Joined
Mar 4, 2011
Messages
100
Points
0
aku pun tengah cuma memahami LOA ni. buku The Secrets menceritakan tentang LOA ni. tq swordion.

bro kandungannya lebih kurang sama di dalam The Secrets. Cuma yang ni dalam BM je la.

dh baca buku the secret ni, skrg tgh cari dia punya cd..buku ni mmg best...banyak membantu saya dlm memperbaiki diri saya.. :)
 

swordion

freshman
Joined
Feb 9, 2008
Messages
215
Points
18
cari dalam youtube jer....xpun download torrent dia...cd banyak dkt mph dan kinokuniya klcc...harap membantu..just igt, law ini wujud dan Allah yang cipta law ini...kerana itulah setiap kejayaan, kebaikan dan kemenangan hanya datang dari Allah SWT dan keburukan, kejahatan dan kekalahan datang dari diri kita sendiri.
dh baca buku the secret ni, skrg tgh cari dia punya cd..buku ni mmg best...banyak membantu saya dlm memperbaiki diri saya.. :)
 

swordion

freshman
Joined
Feb 9, 2008
Messages
215
Points
18
Setiap kejayaan bermula dari hati dan kejayaan yang sebenar datang daripada hati yang tulus dan ikhlas. Sebenar-benar orang yang berjaya adalah orang yang bertaubat kepada Allah.
 

AbrarCorp

freshman
Joined
Sep 12, 2010
Messages
93
Points
8
nice sharing.. nak ubah diri.. cek dari dalam diri..
n kene azam yg x mdh goyang.. kukuh..
 
Top