Bagaimana nak SEO kan store ebay kita?

Mr.Awie

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
454
Points
16
adwords utk store yg jual AN ok tak ? ke mengundang mara bahaya.
Aku dulu ada gak jual AN punya item tp skarang dah talak 10. Boleh je guna adwords yang penting item ko bukan vero nyer ler...ngehhh.
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
tQ abg awe..
buku ni cte sal seo ebay ker..
ak dgr skg ngah hOt teknik twetter marketing..
maybe leh try gak tuk boostkan stOre ebay..
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
adakah aku saje tak nmpak atau link ebook tuh dah diremove??

sape yg baik ati leh upload semula ebook tuhh..:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
adakah aku saje tak nmpak atau link ebook tuh dah diremove??

sape yg baik ati leh upload semula ebook tuhh..:D
ada lagi bro...



klik kat gambar ebook kat atas tu bro..hehehe..:p
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
ada lagi bro...



klik kat gambar ebook kat atas tu bro..hehehe..:p
owhh..nih mesti kes aku mmg taknampak sbb opis aku blok ape2 jer dari photobucket,imageshack dan seangkatan dengannya..grrrr:evil:

tapi takpe..aku dah download kt blog bro tadikk..mekasih yaa.:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
Top