Bagaimana nak SEO kan store ebay kita?

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
mana tetamu jemputan SIFU KEKUDA yang sepatutnya memberikan tunjuk ajar di sini ni...alllooo...allloooo....alllooo....sifu, jgn lah malu2.....
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
mana tetamu jemputan SIFU KEKUDA yang sepatutnya memberikan tunjuk ajar di sini ni...alllooo...allloooo....alllooo....sifu, jgn lah malu2.....
tumpang lalu..
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
lama menunggu nie....senyap je..nak tau gak ape tu SEO?
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
sifu kekuda tengah buat ebook SEO eBay, jangan kaco. wakakkaa
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hehehe.. SEO dgn Ebay.. :)
adeh adeh .. camno den nak explain eh..
den ni takdo store , camno den nak wat SEO store..
ehehehe.. nanti den tapi.. den bagi tips skit la..
1. nama store se-eloknya pakai keyword targeted korang.
2. yg about me page tu , optimize kan dgn keyword korang.
3. tamatkan bacaan buku "Ebay Marketing Bibble" kat dlm tuh byk ilmu SEO.
4. Ni cara paling mudah.. cari store dilemma, tiru apa yg dibuat.. semua yg dia buat kat store dia tuh menjurus ke arah SEO kan store Ebay.

:) ni je kot.. maaf kalau salah.. newbie lagik ni :)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
waaa best2 seo ebay..
mnat gak sal seo neh.. mna Otai2 sume.. cek nk menuntut neh..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hehehe.. SEO dgn Ebay.. :)
adeh adeh .. camno den nak explain eh..
den ni takdo store , camno den nak wat SEO store..
ehehehe.. nanti den tapi.. den bagi tips skit la..
1. nama store se-eloknya pakai keyword targeted korang.
2. yg about me page tu , optimize kan dgn keyword korang.
3. tamatkan bacaan buku "Ebay Marketing Bibble" kat dlm tuh byk ilmu SEO.
4. Ni cara paling mudah.. cari store dilemma, tiru apa yg dibuat.. semua yg dia buat kat store dia tuh menjurus ke arah SEO kan store Ebay.

:) ni je kot.. maaf kalau salah.. newbie lagik ni :)
ala sj nk manja ngan sifu. klu sifu kasi lg afdal.. bc sdr kn x phm lak. ehhehe
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
Ni ebook ebay marketing bible untuk rakan2 yang xde lagi..

 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

Mr.Awie

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
454
Points
16
Pakcik tumpang lalu yer. Adus dah lama pakcik tak mencoret kat wc nie. jengah jap-jap jer. Bz membungkus brg yg org order. So...ak nak bagi idea skit untuk tarik orang ke store. ak dah lama buat mende ni. memang menjadik 500%. tp kena kuar modal skit ler. ak pun belajar dari pakar kat sini gak cuma twist skit je. caranya ialah dengan guna adwords. Kalau korang tak caya,try ler. Gerenti terkezut giler korang traffic berlambak-lambak masuk kat store korang. yang penting keyword mesti power.
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
thanks pasal buku seo ebay

mak aih 321 pages tuu....

mmg lebam baca menda tu..
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
Pakcik tumpang lalu yer. Adus dah lama pakcik tak mencoret kat wc nie. jengah jap-jap jer. Bz membungkus brg yg org order. So...ak nak bagi idea skit untuk tarik orang ke store. ak dah lama buat mende ni. memang menjadik 500%. tp kena kuar modal skit ler. ak pun belajar dari pakar kat sini gak cuma twist skit je. caranya ialah dengan guna adwords. Kalau korang tak caya,try ler. Gerenti terkezut giler korang traffic berlambak-lambak masuk kat store korang. yang penting keyword mesti power.
adwords utk store yg jual AN ok tak ? ke mengundang mara bahaya.
 
Top