Bagaimana Nak Promosi Website Baru?

Joined
Nov 17, 2014
Messages
55
Likes
0
Points
6
Offline
kalau nak promosi long term, buat satu video tentang produk/servis then upload kat youtube. kat bahagian description letak link website. InsyaAllah selagi ada internet selagi tulah video tu ade. Dan yg best, video ni senang viral. Orang suka share video... selamat mncuba ;)
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
kalau nak promosi long term, buat satu video tentang produk/servis then upload kat youtube. kat bahagian description letak link website. InsyaAllah selagi ada internet selagi tulah video tu ade. Dan yg best, video ni senang viral. Orang suka share video... selamat mncuba ;)
menarik info nie...thanks
 
Joined
Feb 13, 2009
Messages
311
Likes
0
Points
18
Offline
Sifu-sifu di luar boleh tak tunjuk ajar kat saya sikit bagaimana untuk promosikan website baru.
Tambahan pulak saya ni Newbie katakan.
Tolonglah Ajar Saya Cikit Dengan Ilmu Sifu-Sifu.

:???:
Kalau ada duit..buat ads di fb & instagram.
 
Joined
Oct 14, 2009
Messages
334
Likes
5
Points
18
Offline
Banyak cadangan teknik kat atas kena buat
semua. Pelan-pelan kayuh.

P/S : Dah lam juga thread ni yer.
 
Top