Bagaimana Nak Promosi Website Baru?

izanZ

freshman
Joined
Jun 1, 2009
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#42
boleh cuba buat kuiz yang menarik di facebook. bila menarik orang akan distribute. mmm .... just an idea :)
 
Joined
Jun 1, 2009
Messages
38
Likes
0
Points
0
Offline
#46
letak banner kat website lain lg effective rasenyer....tp biasa la kuar duit skit la...tak pun buat kad, edar kat member2..suggestion onli...
 

oneman

freshman
Joined
Oct 22, 2009
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#51
Satu cara gunalah enjin carian atau search engine tool yang free pn tkpa mcm submitexpress.com cuma masuk list yahoo atau google lambat sikit je...selamat mencuba...:)
 

azam97

freshman
Joined
Sep 7, 2009
Messages
40
Likes
0
Points
0
Offline
#55
banyak cara yang disebut free selalunya memakan masa. kalau nak cepat kena la cari yang berbayar...melabur sikit...tapi tgk juga web tu mmg untuk income atau saje suka2...kalo suka2 guna teknik free...
 

amirez

freshman
Joined
Jul 23, 2008
Messages
50
Likes
0
Points
6
Offline
#56
utk blog atau website?
kalau blog...sy selalu submit ke negaraku.net.
bagus juga utk dptkan trafik dari sana.
selain drp tu sy submit article ke digg.com.
lagi kencang trafik yg datang.
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#57
try promosi kat wangcyber ni pun ok gaks, letak kat signature...
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#58
Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks Backlinks

Dapatkan sebanyak mungkin backlinks.

:)
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
922
Likes
0
Points
18
Age
31
Offline
#60
paling senang rasanya berforum kt sini la... pastu tulis web kite kt signature...

Banyak trafik datang ke web saya adalah dr wangcyber... Thanks wangcyber.. hehe
 
Top