Bagaimana cara promosi di forum ?

rajaduit

freshman
Joined
Jun 5, 2010
Messages
8
Points
0
saya muhamad nazrin a.k.a. raja duit ingin mempelajari secara mendalam tentang membuat promosi di forum ..saya harap anda sudi membantu...
 

khaledcool

freshman
Joined
Dec 25, 2010
Messages
2
Points
0
sila lihat video ini utk pelajari:

di youtube type ''forum marketing 1000 sebulan''..pilih yg atas sekali.
 

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Kongsi kan ilmu yang bermanfaat mengikut
niche yang sesuai.

Paling senang letak siggy kat bahagian bawah
seperti sally katakan.
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Sy sedang promosi di forum..
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Forum... signature. berkesan jika byk post.
yang terbaik adalah penetrate forum niche anda.
kemudian create satu thread yg berguna (upah fghost writer pun xpa) untuk tulis
satu artikel berkaitan niche yg anda nak masuk tu.

Benefit dia.,.. usually ia akan kekal. dan akan dapat visitor yg ramai jika
thread yg kita create amat berguna. untung dari segi SEO dan juga bro akan dapat targeted traffik all the time.
Plus akan dapat bina autority bro dalam satu2 niche tu.

investment mcm ni lebih bagus dari PPC atau PPV, you will
have a follower.
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
Kongsi lah sebanyak ilmu yang ada. Saling tolong menolong antara ahli forum :)
 

Togi

freshman
Joined
May 16, 2011
Messages
133
Points
0
A'ah, macam mana erk nak letak iklan kat bawah post comment kita?
 

permata bonda

freshman
Joined
May 25, 2011
Messages
18
Points
0
Forum... signature. berkesan jika byk post.
yang terbaik adalah penetrate forum niche anda.
kemudian create satu thread yg berguna (upah fghost writer pun xpa) untuk tulis
satu artikel berkaitan niche yg anda nak masuk tu.

Benefit dia.,.. usually ia akan kekal. dan akan dapat visitor yg ramai jika
thread yg kita create amat berguna. untung dari segi SEO dan juga bro akan dapat targeted traffik all the time.
Plus akan dapat bina autority bro dalam satu2 niche tu.

investment mcm ni lebih bagus dari PPC atau PPV, you will
have a follower.
Info yang bagus, tk
 

permata bonda

freshman
Joined
May 25, 2011
Messages
18
Points
0
Salam warga WC...

Ada sesiapa leh kongsi maklumat bagaimana untuk letakkan map kita tersenarai paling atas dalam google map search?

harap ada yg leh kasi info..tk
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
Forum... signature. berkesan jika byk post.
yang terbaik adalah penetrate forum niche anda.
kemudian create satu thread yg berguna (upah fghost writer pun xpa) untuk tulis
satu artikel berkaitan niche yg anda nak masuk tu.

Benefit dia.,.. usually ia akan kekal. dan akan dapat visitor yg ramai jika
thread yg kita create amat berguna. untung dari segi SEO dan juga bro akan dapat targeted traffik all the time.
Plus akan dapat bina autority bro dalam satu2 niche tu.

investment mcm ni lebih bagus dari PPC atau PPV, you will
have a follower.
tang ni aku minat nak torai...
 

ayap

freshman
Joined
Mar 19, 2011
Messages
54
Points
6
bertong lajunya ek ko nie...klak aku g mukah jumpa ko ok xk?
 

ayap

freshman
Joined
Mar 19, 2011
Messages
54
Points
6
Ini dia langkah2 buat signature
1. klik "User CP" di sebelah kiri
2. klik "Edit Signature"
3. Taip signature di kotak kosong tu
4. hignlight perkataan yang mana nak link tu
5. klik "insert link" (gambar bumi tu)
6. masukkan link di window kecil tu... dan klik ok..
7. klik "Save Signature" di bawah tu..
8. Selesai...

Semoga berjaya...
 
Top