Bagaimana Buat Duit Di facebook?

Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam Hormat..............

Maaf jika tread ini sudah ada, nak berkongsi dengan semua cara dan kaedah terbaru dimana kita boleh menjana pendapatan di facebook.... yang mana bukan berkaitan dengan strategi pemasaran di facebook tetapi bagaimana kita boleh menjana duit dengan aplikasi games dan kuiz di facebok.....

Yang menarik kita boleh bermula dengan ZERO dan dapat USD5 dah boleh transfer ke PayPal.... tak complicated yang penting kita mempunyai kreativiti yang tinggi....

Kalau dulu kita dapat dengan Adsense sekarang terbaru dgn AppsBank? nak ketahui lebih lanjut klik pada singniture saya di bawah------>>>>>>

Untuk mendapatkan manuskrip dari saya dengan tawaran yang menarik.....

Fairos Abdullah.
duit-darifb.co.cc
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#3
nak tahu dapatkan ebook saya harga RM10 hinggit jee pengenalan hahahahahaha duit-darifb.co.cc
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Maafkan saya kalau ada tersilap dan salah disini maklum lah budak baru... baru aktif semula hehehehehehehe lama dah tinggal berforum tapi WS masih utuh cayalah....
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#8
tertarik menarik memang debaw hahahahah yerrr masih baru dikalangan IM tapi dah ramai buat duit bukan SCAM haaaa nak bukti tanya sya sendiri ada yang terorr dah dapat $100,000.00 selama 3 bulan... tapi mamat ni pakar it laaa heheheheheheheh saya dalam projek siapkan 50 aplikasi lagi heheheheheheheheh
 
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,848
Likes
0
Points
0
Offline
#9
bro... ebook tu boleh x tolong zipkan. uhuhu.

berminat nie. berat la nak download..:D
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#10
soryyy itu hari try pasal ramai lagi tak pandai bukak zip hahahahahaah ok nanti saya zipkan..... off solat jumaat dulu....
 
Joined
Jun 26, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
18
Offline
#12
bro, kalo nk beriklan baik buka thread kt wts..
nnti xpasal2 kna sound ngn otai2 wc..
;)
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#13
ok bro roger... nak bukak iklan laa ni tapi dok baca macamana nak bayar RM6 hinngit ni heheheheheheheh
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#16
emmm ada pilihah kalau nak buat sendiri (MODAL LER SIKIT) minima kena lerrr tahu php, html , fbml, kalau nak yang peercuma kena ada idea jee pas tu taip jee apa yang kita nak ayat untuk kuiz,games, virtual gift.....
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
35
Offline
#19
confuse ni mcm mana kita buat aplikasi percuma boleh buat duit yer???masih tertanya2..
 
Top