Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
36
Offline
Senyap tu maknanya semua duk sibuk menulis lah tu... hehe... :D:p
Saya senyap sebab tengah sibuk projek lain. Huhu. Pasal ok ker tak ok, no comment. Yang penting kalau ada apa-apa, saya akan bagi update ke email. :)
 

sham08

freshman
Joined
Oct 22, 2008
Messages
12
Likes
0
Points
1
Offline
salam semua,

AC ok lagi cuma sekarang ni dia review dah lambat, mungkin sbb dah ramai sgt agaknya.....rajin2 la tulis artikel masa lapang tu bleh gak tambah duit poket
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
36
Offline
bilalah agaknye forum nk lancar nih.. ke dah xjd dah?
Lorrr.. Ada lagi rupanya yang tanya pasal forum nih. Huhu. Sekarang tengah ada projek lain la plak kan. Kene settlekan satu-satu nih.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
760
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
buat artikel utk submit ke AC leh tlg improve english ataupun est..hehe

p/s - sape yg amik spm taun ni?
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
aku pun selalu copy and paste balik kerja2 essay english serta EST yang ada kaitan serta dapat di submit. Senang kerja.
 
Top