Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
green rep utk dilemma & tuahemas! :D
Dh add rep jugak.... :)

perrghh!lumayan btl bro ringgithit...nanti blh kuarkan ebook kombo (proxy cepat+artikel $4)...huhuhu..:)
Terima kasih....

Ebook RPC dh siap tp ada bbrp perkara yg saya rasa perlu ditambah lagi.... insyaAllah akan dilancarkan secepat mungkin.... rasanya timing dh elok sgt ni... :D
 

tanpanama

freshman
Joined
Jan 20, 2008
Messages
264
Points
16
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D

What are Performance Payments?
Performance Payments allow you to earn unlimited cash from your text, video, slideshow and audio submissions long after they have been published. You earn money for every thousand page views your content generates (PPM™ rate).
The baseline PPM™ rate is currently $1.50 - meaning if you generate 30,000 page views, you're paid $45.00 in Performance Payments. The more content you submit and more page views it generates, the higher your PPM™ rate gets.
 

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
UPDATE

To all AC members, an update already sent to all of you. Do check you email please. Nice info inside. Keep it wisely. :)
Thanks bro Dilemma! Baru je habis baca tadi.... a very good info... :)

p/s: info tu blh digunakan bersama dgn info/teknik dlm ebook RPC nanti.... ;)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D
wah masak gak nk cari topik hangat yg boleh org view smp boleh dpt 30k page view.. lg nk fikir trafik+article baru.. x buat keje lain la jwbnya..
 

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Aku mencelah sikit..huhu..
mintak maaf, aku mmg tak terlibat ngan AC..
Aku just tukang jual article je..huhu..
tapi, kat sini aku nak kongsi list proxy yang korang leh guna..
Sila lawati web ini:

Free Web Proxy

Mane tahu, dpat membantuu..
Aku da putus asa da sal proxy ni..
sb laptop aku mmg xleh..
xtau la sebab guna vista kot..
vista kan security kuat..
adehhh...taihen desu ne...
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
lutfee..congratzzz..:D

good start..banyak gak tu $4.21..:-D
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D
wohohooo... okey laaa tu..
 

unti3enn

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
8
Points
1
Saya dah cube cari2 maklumat cmne nak gune proxy US tapi tak jumper yang betuk2 ceritakan step by step. saya ni baru jer nak join AC ni..baru dapat tahu..hehe. Hope sangat2 saper2 yang dah buat AC tu tolonglah ajar cmner nak guna proxy US tu..please!!! :confused:

dah tengok da kat web proxy4free tapi still tak paham cmner nak gune...tolong saya. kalo boleh tunjuk care dari A-Z cmner nak set proxy US ni. ok. Thanks sangat2 kepada sesape yang dapat membantu.
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
Saya dah cube cari2 maklumat cmne nak gune proxy US tapi tak jumper yang betuk2 ceritakan step by step. saya ni baru jer nak join AC ni..baru dapat tahu..hehe. Hope sangat2 saper2 yang dah buat AC tu tolonglah ajar cmner nak guna proxy US tu..please!!! :confused:

dah tengok da kat web proxy4free tapi still tak paham cmner nak gune...tolong saya. kalo boleh tunjuk care dari A-Z cmner nak set proxy US ni. ok. Thanks sangat2 kepada sesape yang dapat membantu.
napelah ko nih tak korek dlm forum nih dalam2..
kalau nak lebih faham...
gi beli ebook azam ringgithit tuh....
nah link dia.. http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-pemasaran/9956-rpc-rahsia-proxy-cepat-dah-tiba.html
 
Top