Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
green rep utk dilemma & tuahemas! :D
Dh add rep jugak.... :)

perrghh!lumayan btl bro ringgithit...nanti blh kuarkan ebook kombo (proxy cepat+artikel $4)...huhuhu..:)
Terima kasih....

Ebook RPC dh siap tp ada bbrp perkara yg saya rasa perlu ditambah lagi.... insyaAllah akan dilancarkan secepat mungkin.... rasanya timing dh elok sgt ni... :D
 
Joined
Jan 20, 2008
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D

What are Performance Payments?
Performance Payments allow you to earn unlimited cash from your text, video, slideshow and audio submissions long after they have been published. You earn money for every thousand page views your content generates (PPM™ rate).
The baseline PPM™ rate is currently $1.50 - meaning if you generate 30,000 page views, you're paid $45.00 in Performance Payments. The more content you submit and more page views it generates, the higher your PPM™ rate gets.
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
36
Offline
UPDATE

To all AC members, an update already sent to all of you. Do check you email please. Nice info inside. Keep it wisely. :)
 
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
UPDATE

To all AC members, an update already sent to all of you. Do check you email please. Nice info inside. Keep it wisely. :)
Thanks bro Dilemma! Baru je habis baca tadi.... a very good info... :)

p/s: info tu blh digunakan bersama dgn info/teknik dlm ebook RPC nanti.... ;)
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D
wah masak gak nk cari topik hangat yg boleh org view smp boleh dpt 30k page view.. lg nk fikir trafik+article baru.. x buat keje lain la jwbnya..
 
Joined
Sep 24, 2008
Messages
635
Likes
0
Points
16
Offline
Aku mencelah sikit..huhu..
mintak maaf, aku mmg tak terlibat ngan AC..
Aku just tukang jual article je..huhu..
tapi, kat sini aku nak kongsi list proxy yang korang leh guna..
Sila lawati web ini:

Free Web Proxy

Mane tahu, dpat membantuu..
Aku da putus asa da sal proxy ni..
sb laptop aku mmg xleh..
xtau la sebab guna vista kot..
vista kan security kuat..
adehhh...taihen desu ne...
 
Last edited:
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
walaupun mcm2 perkara tlh berlaku pd aku dan akaun aku sebelum ni kena ban dan buat baru, akhirnya aku dah berjaya juga... dari 4 artikel, 2 lulus, 1 cite resources dan 1 lg direject...



sbg permulaan oklah, aku buat eksperimen dulu nih...
selagi ok, jalan jer mana yg boleh...
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
huhu.. oklah tuh.. pelan2 kayuh...
lps ni bleh struggle skit...
jgn kena block lg dah lah....
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
Masih boleh buat duit dengan AC, lupakan Upfront Payment.
Concentrate pada Performance Payment..

register sejujurnya sbg rakyat Malaysia..

Submit article utk Performance Payment..

30,000 page views, dpt $45.00.. ok la tu.. bnyk jugak...

buat article... cari traffic.. promote gila2...
1 article $45, 10 article $450, 100 article $4500

klau 1000, 10000 article?...
kena plak pandai tarik traffic..
fuh... kaye juga.. :D
wohohooo... okey laaa tu..
 
Joined
Nov 1, 2008
Messages
8
Likes
0
Points
1
Offline
Saya dah cube cari2 maklumat cmne nak gune proxy US tapi tak jumper yang betuk2 ceritakan step by step. saya ni baru jer nak join AC ni..baru dapat tahu..hehe. Hope sangat2 saper2 yang dah buat AC tu tolonglah ajar cmner nak guna proxy US tu..please!!! :confused:

dah tengok da kat web proxy4free tapi still tak paham cmner nak gune...tolong saya. kalo boleh tunjuk care dari A-Z cmner nak set proxy US ni. ok. Thanks sangat2 kepada sesape yang dapat membantu.
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
Saya dah cube cari2 maklumat cmne nak gune proxy US tapi tak jumper yang betuk2 ceritakan step by step. saya ni baru jer nak join AC ni..baru dapat tahu..hehe. Hope sangat2 saper2 yang dah buat AC tu tolonglah ajar cmner nak guna proxy US tu..please!!! :confused:

dah tengok da kat web proxy4free tapi still tak paham cmner nak gune...tolong saya. kalo boleh tunjuk care dari A-Z cmner nak set proxy US ni. ok. Thanks sangat2 kepada sesape yang dapat membantu.
napelah ko nih tak korek dlm forum nih dalam2..
kalau nak lebih faham...
gi beli ebook azam ringgithit tuh....
nah link dia.. http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-pemasaran/9956-rpc-rahsia-proxy-cepat-dah-tiba.html
 
Joined
Sep 29, 2008
Messages
336
Likes
0
Points
16
Offline
gi beli ebook azam ringgithit tuh....
nah link dia.. RPC (Rahsia Proxy Cepat) Dah Tiba!

TQ.. tak payah nak korek lagi. Dah timbul sendiri. Kekeke
Thank for the link. Info yang berguna.
 
Top